(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusasiantuntija tai Rahoituspäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

RAHOITUSASIANTUNTIJA TAI -PÄÄLLIKKÖ

 

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Haemme nyt Helsinkiin OP Yrityspankki Oyj:n Tuote- ja prosessiosaaminen -tiimiin vakituiseen työsuhteeseen Rahoitusasiantuntijaa tai -päällikköä yritysrahoituksen vaativiin asiantuntijatehtäviin koskien pankkien sääntelyä, viranomaisvaateita ja muuta yritysrahoitustoiminnan kehittämistä.

 

Tehtävästä

 

Tehtävänäsi on keskisuurten ja suurten yritys- ja yhteisöasiakkaiden kahdenkeskiseen, syndikoituihin luottoihin tai strukturoituun rahoitukseen liittyvät monipuoliset asiantuntijatehtävät. Tehtäviin sisältyy mm. asiakasneuvottelut rahoituksen ja vakuuksien ehdoista, rahoituksen suunnittelu ja toteutus sekä erilaisten ratkaisujen rakentaminen yritysasiakkaille sekä rahoitusesitysten laadinta ja esittely ja sopimusdokumentaation laadinta tai kommentointi yhdessä hanketiimin kanssa. Tehtävä painottuu strukturoidun rahoituksen tehtäviin.

 

Oikean osaajan tunnusmerkit

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää suurten yritysten rahoitusjärjestelyjen, yritysrahoituksen ja vakuuksien tuntemista ja kokemusta yritysrahoituksen asiantuntijan tehtävistä. Yritys- ja sopimusjuridiikan osaaminen on eduksesi. Jotta rahoitusasiantuntijana pystyt parhaalla tavalla tukemaan asiakkaitamme ja sisäisiä sidosryhmiämme, odotamme sinulta erinomaisia asiakastyöskentelytaitoja, vastuullista ja ratkaisukeskeistä asennetta, hyviä organisointi- ja oman työn hallintataitoja.


Odotamme sinulta

 

•    vahvaa kokemusta yritysrahoitukseen ja vakuuksiin liittyvistä tehtävistä
•    kokemusta maksukyvyttömyyteen liittyvistä tehtävistä
•    kokemusta sopimusdokumentaation, sitoumusten ja suostumusten laatimisesta
•    kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia ja ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa
•    vahvoja kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja ml. erinomainen englannin kielen taito
•    aktiivista otetta työskentelyyn, oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta
•    vahvat asiakas- ja tiimityöskentelytaidot
•    erityistä huolellisuutta ja tarkkaavaisuutta
•    valmius kehittää oman osaamisen lisäksi toimintaa ja prosessia
•    tehtävään sopivaa kaupallista koulutusta esim. tradenomi tai KTM

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarvitsemme joukkoomme lisää vastuunkantajia ja asiantuntemustaan aktiivisesti kehittäviä osaajia. Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi yhdessä yritysrahoituksen ammattilaisten kanssa. 
Meille on tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat tiimisi kollegat ja esimies. Sijaintipaikkasi on Vallilassa.

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 28.5.2020 mennessä.


Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi tehtävään.

 

Tehtävään liittyvissä kysymyksissä, voit olla yhteydessä: Mona Merkola, 050 3098974 soittoajat maanantaisin ja torstaisin klo 15-16, mona.merkola@op.fi

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.