(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusasiantuntija tai -päällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

OP on keskellä merkittävää toimialan muutosta.  Maailma, teknologia sekä kilpailukenttä muuttuvat ympärillämme kovaa vauhtia ja ne tuovat tullessaan mahdollisuuksia, joita emme osaa vielä edes kuvitella. Samalla asiakkaidemme odotukset kasvavat, käyttäytyminen muuttuu ja digitaalinen itsepalvelu yleistyy entisestään. Muuttamalla toimintamallia ketterämmäksi saamme etumatkaa kilpailijoihin. Nyt rakennammekin tulevaisuuden OP:n menestysreseptiä OP Ketterän avulla.

OP Yrityspankki Oyj:n Yritysrahoitusosaston rahoitus ja agenttitoiminnot vastaa suurten- ja keskisuurten yritysten rahoitusjärjestelyistä, erityisasiantuntemuksesta ja monipuolisista ratkaisuista yritysrahoituksessa.

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen Helsinkiin

Rahoitusasiantuntijaa tai -päällikköä

Oletko valmis hyppäämään merkitykselliseen ja vastuulliseen asiantuntijarooliin yritysrahoituspalveluiden laadun varmistamiseksi? Tehtävänäsi on keskisuurten, suurten yritys- ja yhteisöasiakkaiden kahdenkeskiseen ja syndikoituihin luottoihin liittyvät monipuoliset asiantuntijatehtävät. Tehtäviin sisältyy mm. asiakasneuvottelut rahoituksen ja vakuuksien ehdoista, rahoituksen suunnittelu ja toteutus sekä erilaisten ratkaisujen rakentaminen yritysasiakkaille sekä rahoitusesitysten laadinta ja esittely, tarjousten tekeminen ja sopimusdokumentaation laadinta.

Oikean osaajan tunnusmerkit

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää yritysten rahoitusjärjestelyjen, yritysrahoituksen ja vakuuksien tuntemista ja useamman vuoden kokemusta keskisuurten tai suurten yritysten rahoituksen asiantuntijan tehtävistä. Jotta rahoitusasiantuntijanamme pystyt parhaalla tavalla tukemaan asiakkaitamme ja sisäisiä sidosryhmiämme, odotamme sinulta erinomaisia asiakastyöskentelytaitoja, vastuullista ja ratkaisukeskeistä asennetta, hyviä organisointi- ja oman työn hallintataitoja sekä paineensietokykyä. Erinomainen asiakaskokemus on meille erityisen tärkeää.

Odotamme sinulta

  • vahvaa kokemusta yritysrahoitukseen ja vakuuksiin liittyvistä tehtävistä
  • kokemusta sopimusdokumentaation, sitoumusten ja suostumusten laatimisesta
  • kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia ja ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa
  • vahvoja kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja ml. erinomainen englannin kielen taito
  • aktiivista otetta työskentelyyn, oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta
  • vahvat asiakas- ja tiimityöskentelytaidot
  • erityistä huolellisuutta ja tarkkaavaisuutta
  • valmius kehittää oman osaamisen lisäksi toimintaa ja prosessia
  • tehtävään sopivaa kaupallista koulutusta esim. tradenomi tai KTM

Tarjoamme sinulle

Tarvitsemme joukkoomme lisää vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi yhdessä Suomen parhaimmista yritysrahoituksen asiantuntijaorganisaatioista. Rahoitus- ja agenttitoiminnot yksikössämme työskentelee noin 40 yritysrahoituksen asiantuntijaa.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat tiimisi kollegat ja esimies. Sijaintipaikkasi on Vallilassa.

Hakuohjeet

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi alla olevan hakupainikkeen kautta viimeistään 15.10.2019 mennessä. Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävistä, voit olla yhteydessä: Suuret asiakkaat ja instituutiot Tiimipäällikkö Titta Rahikkalaan, puh. 040 4819571, soittoajat 4.10. klo 13:30-14:30, 7.10. klo 14:30-15:30, 11.10. klo 13-14 titta.rahikkala@op.fi tai Yritysrahoitusjohtaja Mona Merkolaan, puh. 050 309 8974, soittaika 10.10. klo 13-14, 14.10. klo 15-16, mona.merkola@op.fi. Hakijalta tarkistetaan luottotiedot ja teetetään huumaustesti sekä terveyskysely.

Mikä OP Ketterä?

OP Ketterä on ennen kaikkea ajattelutavan ja kulttuurin muutos. Tulemme työskentelemään entistä vahvemmin yhdessä: liiketoiminta on kehittämistä ja kehittäminen on liiketoimintaa. Päämääränämme on tuottaa mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaille. Toimintamalli edellyttää meiltä itseohjautuvuutta, läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Yhdessä tulemme kokeilemaan ja oppimaan jatkuvasti toimintaamme parantaen sekä työskentelemään kohti johtavaa ja vetovoimaista finanssiryhmää Suomessa!