(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusasiantuntija tai -päällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

OP Yrityspankki Oyj:n Yritysrahoitusosaston rahoitus ja agenttitoiminnot vastaa suurten- ja keskisuurten yritysten rahoitusjärjestelyistä, erityisasiantuntemuksesta ja monipuolisista ratkaisuista yritysrahoituksessa.

Haemme vakinaisia ja määräaikaisia

Rahoitusasiantuntijoita tai -päälliköitä

Oletko valmis hyppäämään merkitykselliseen ja vastuulliseen asiantuntijarooliin yritysrahoituspalveluiden laadun varmistamiseksi?

Tehtävänäsi on keskisuurten ja suurten yritys- ja yhteisöasiakkaiden kahdenkeskiseen, syndikoituihin luottoihin tai strukturoituun rahoitukseen liittyvät monipuoliset asiantuntijatehtävät. Tehtäviin sisältyy mm. asiakasneuvottelut rahoituksen ja vakuuksien ehdoista, rahoituksen suunnittelu ja toteutus sekä erilaisten ratkaisujen rakentaminen yritysasiakkaille sekä rahoitusesitysten laadinta ja esittely, tarjousten tekeminen ja sopimusdokumentaation laadinta.

OIKEAN OSAAJAN TUNNUSMERKIT

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää yritysten rahoitusjärjestelyjen, yritysrahoituksen ja vakuuksien tuntemista ja mielellään muutaman vuoden kokemusta yritysrahoituksen asiantuntijan tehtävistä. Osassa tehtäviä yritysjuridiikan osaaminen on eduksesi. Jotta rahoitusasiantuntijanamme pystyt parhaalla tavalla tukemaan asiakkaitamme ja sisäisiä sidosryhmiämme, odotamme sinulta erinomaisia asiakastyöskentelytaitoja, vastuullista ja ratkaisukeskeistä asennetta, hyviä organisointi- ja oman työn hallintataitoja sekä paineensietokykyä. Erinomainen asiakaskokemus on meille erityisen tärkeää.

Odotamme sinulta:

  • kokemusta yritysrahoitukseen ja vakuuksiin liittyvistä tehtävistä
  • kokemusta sopimusdokumentaation, sitoumusten ja suostumusten laatimisesta
  • kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia ja ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa
  • vahvoja kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja ml. erinomainen englannin kielen taito
  • aktiivista otetta työskentelyyn, oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta
  • vahvat asiakas- ja tiimityöskentelytaidot
  • erityistä huolellisuutta ja tarkkaavaisuutta
  • valmius kehittää oman osaamisen lisäksi toimintaa ja prosessia
  • tehtävään sopivaa kaupallista koulutusta esim. tradenomi tai KTM

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Tarvitsemme joukkoomme lisää vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi yhdessä Suomen parhaimmista yritysrahoituksen asiantuntijaorganisaatioista. Rahoitus- ja agenttitoiminnot yksikössämme työskentelee noin 40 yritysrahoituksen asiantuntijaa.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat tiimisi kollegat ja esimies. Sijaintipaikkasi on Vallilassa. Määräaikaiset tehtävät ovat n. 1 vuoden mittaisia.

HAKUOHJEET

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 22.2.2019 mennessä OP:n urasivuston kautta.

Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävistä, voit olla yhteydessä:

Suurten asiakkuuksien Tiimipäällikkö Titta Rahikkalaan, 040 481 9571, soittoajat maanantaisin ja tiistaisin klo 15-16, titta.rahikkala@op.fi ja Keskisuurten asiakkuuksien Tiimipäällikkö Sari Janhuseen, 050 438 0066 soittoajat keskiviikkoisin ja torstaisin klo 15-16, sari.janhunen@op.fi.