(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusasiantuntija tai -päällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2018

OP Yrityspankki Oyj:n Yritysrahoitusosaston rahoitus- ja agenttitoiminnot vastaa pk-, suurten- ja keskisuurten yritysten rahoitusjärjestelyistä ja erityisasiantuntemuksesta.

Haemme perhevapaan ajaksi, määräaikaiseen työsuhteeseen tai tehtäväkiertoon

RAHOITUSASIANTUNTIJAA TAI -PÄÄLLIKKÖÄ 

Oletko valmis hyppäämään merkitykselliseen ja vastuulliseen asiantuntijarooliin yritysrahoituspalveluiden laadun varmistamiseksi?

Tehtävänäsi on yritys- ja yhteisöasiakkaiden rahoitukseen liittyvät monipuoliset tehtävät mm. pk-asiakkaiden yritysrahoituksen myynti, asiakasneuvottelut rahoituksen ja vakuuksien ehdoista, rahoituksen suunnittelu, toteutus ja erilaisten ratkaisujen rakentaminen yritysasiakkaille, rahoitusesitysten laadinta ja esittely ja tarjousten tekeminen, yritysrahoitukseen liittyvän sopimusdokumentaation laadinta ja ehtoneuvottelut.

OIKEAN OSAAJAN TUNNUSMERKIT

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää yritysten rahoitusjärjestelyjen tuntemista, yritysrahoituksen ja vakuuksien sekä järjestelmien osaamista ja mielellään useamman vuoden kokemusta yritysrahoituksen myyntiin liittyvistä asiantuntijan tehtävistä.

Työskentelet päivittäin useiden eri asiantuntijaorganisaatioiden kanssa, joten tiimityöskentely- sekä vuorovaikutustaidot ovat erityisen tärkeitä. Olet vastuullinen ja esimerkillinen sekä sinulla on innostunut ja ratkaisukeskeinen asenne työntekoon.

Odotamme sinulta

  • kokemusta yritysrahoitukseen ja vakuuksiin liittyvistä tehtävistä
  • kokemusta sopimusdokumentaation, sitoumusten ja suostumusten laatimisesta
  • erityistä huolellisuutta ja tarkkaavaisuutta
  • vahvoja kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja ml. hyvä englannin kielen taito
  • aktiivista otetta työskentelyyn, oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta
  • vahvat tiimityöskentelytaidot
  • tehtävään sopivaa kaupallista koulutusta esim. tradenomi tai KTM.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Tarvitsemme joukkoomme lisää vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi yhdessä Suomen parhaimmista yritysrahoituksen asiantuntijaorganisaatioista.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi. Meille on tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat tiimisi kollegat ja esimies. Sijaintipaikkasi on Vallilassa. Tehtävä on määräaikainen 30.09.2019 asti ja mahdollista toteuttaa myös tehtäväkiertona.

HAKUOHJEET

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 20.8.2018 mennessä OPn urasivuston kautta.

Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tiimipäällikkö Sari Janhunen, 050 438 0066, sari.janhunen@op.fi (13.8. lähtien)

Yksikönpäällikkö Mona Merkola, 050 3098974, mona.merkola@op.fi, tiistai ja torstai klo 14-16

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.