(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusasiantuntija tai -päällikkö, syndikoidut luotot
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

OP Yrityspankki Oyj:n Yritysrahoitusosaston rahoitus ja agenttitoiminnot vastaa suurten- ja keskisuurten yritysten rahoitusjärjestelyistä ja erityisasiantuntemuksesta ja monipuolisista ratkaisuista yritysrahoituksessa.

Haemme vakinaista

Rahoitusasiantuntijaa tai -päällikköä syndikoitujen luottojen agenttitoimintoihin 

Oletko valmis hyppäämään merkitykselliseen ja vastuulliseen agentin asiantuntijarooliin?

Tehtävänäsi ovat monipuoliset syndikoitujen luottojen agenttitoimintoihin liittyvät vakuus- ja maksuliike- sekä muut agentin tehtävät. Meille on arvokasta tarjota asiakkaillemme monipuolisia ratkaisuja agentoinnin eri tarpeisiin. Tehtäviin sisältyy mm. osallistuminen rahoituksen järjestämiseen agenttina, rahoituksen suunnittelu ja toteutus, sopimusehtojen valvonnasta vastaaminen rahoittajille ja luotonottajille. Tämän lisäksi tehtävänäsi on vastata muille rahoittajille agentin velvollisuuksista, kuten vakuuksien hallinnasta, maksuliikkeestä ja ehtojen noudattamisesta. Työssäsi olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin, ulkomaisiin pankkeihin ja muihin yhteistyökumppaneihin. Meille on arvokasta tarjota asiakkaillemme laadukkaita ratkaisuja syndikoitujen luottojen agenttina.

OIKEAN OSAAJAN TUNNUSMERKIT

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää yritysten rahoitusjärjestelyjen, yritysrahoituksen ja vakuuksien tuntemista ja kokemusta syndikoiduista luotoista ja agenttitoiminnoista. Jotta rahoitusasiantuntijanamme pystyt parhaalla tavalla tukemaan asiakkaitamme ja sisäisiä sidosryhmiämme, odotamme sinulta hyviä organisointi- ja oman työn hallintataitoja, paineensietokykyä sekä vastuullista ja ratkaisukeskeistä asennetta. Ensiluokkainen asiakaskokemus on meille erityisen tärkeää.

Odotamme sinulta:

 • vahvaa kokemusta agenttitoiminnoista ja syndikoiduista luotoista
 • vahvaa kokemusta yritysrahoitukseen ja vakuuksiin liittyvistä tehtävistä
 • kokemusta syndikoitujen luottojen ehdoista ja järjestelyjen toteutuksesta
 • kokemusta valuuttamääräisestä rahoituksesta
 • erityistä huolellisuutta ja tarkkaavaisuutta
 • vahvoja kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja
 • erinomaista englannin kielen taitoa
 • aktiivista otetta työskentelyyn, oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta
 • vahvoja asiakas- ja tiimityöskentelytaitoja
 • valmiutta kehittää aktiivisesti omaa osaamistasi agenttina sekä toimintaa ja agentoinnin prosessia
 • tehtävään sopivaa kaupallista koulutusta esim. tradenomi tai KTM

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Tarvitsemme joukkoomme lisää vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtävän sekä erittäin hyvän näköalapaikan suuryritysrahoitukseen, unohtamatta mahdollisuutta kehittää osaamistasi yhdessä Suomen parhaimmista yritysrahoituksen asiantuntijaorganisaatioista. Rahoitus- ja agenttitoiminnot yksikössämme työskentelee noin 40 yritysrahoituksen asiantuntijaa.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat tiimisi kollegat ja esimies. Sijaintipaikkasi on Vallilassa.

HAKUOHJEET

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 15.2.2019 mennessä OP:n urasivuston kautta.

Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.  Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävistä, voit olla yhteydessä: Suurten asiakkuuksien Tiimipäällikkö Titta Rahikkalaan, 040 481 9571, soittoajat maanantaisin ja tiistaisin klo 15-16, titta.rahikkala@op.fi tai Yksikönpäällikkö Mona Merkolaan, 050 309 8974, soittoajat perjantaisin klo 13-14, mona.merkola@op.fi