(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusasiantuntija / -päällikkö
Loimaan Seudun OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Etsimme nyt vaativaan rooliin

Rahoitusasiantuntijaa/-päällikköä

Rahoitusasiantuntijana/-päällikkönä hoidat asiakasvastaavana pankin merkittävimpien maatalousyrittäjien hankkeita ja tarjoat kattavat ratkaisut yrittäjän avuksi. Toimit yrittäjien kumppanina ja osana osaavaa yrityspalvelun tiimiämme. Palvelet omia asiakkaitasi vankalla ammattitaidolla joustavasti eri kanavia hyödyntäen.

Tehtävässä menestymisen eväät

Sinulla on jo vankkaa osaamista rahoituksesta, kenties nimenomaan yritys- tai maatalousrahoituksesta ja niiden riskienhallinnasta. Eduksesi on osaaminen maa- ja metsätalousasiakkaista. Kokemusta sinulla saa olla jo useampi vuosi, ja koulutuksesi on maatalouteen liittyvä tai kaupalliselta puolelta, mieluiten korkeakoulusta. 

Tehtävässä tarvitset paineensietokykyä ja kykyä löytää yrittäjän arkea helpottavia ratkaisuja. Hoidat tehtäväsi asiantuntevalla ja aktiivisella otteella, jota tukevat hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Ihmeiden tekijää emme etsi, vaan henkilöä, joka on valmis panostamaan työhönsä ja kehittymään alansa asiantuntijaksi ja tiiminsä kantavaksi voimaksi.

Tässä tehtävässä pääset vastuulliseen rooliin, jota voidaan muokata osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Työssäsi sinua tukee mukavat työkaverit ja osaava yritystiimimme. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän lisäksi OP Ryhmän kilpailukykyiset edut ja mahdollisuuden vahvistaa omaa asiantuntijuutta finanssialalla.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä tai pankistamme? Kysymyksesi voit esittää Juha Pulliselle p. 050-3212787 ja 16.7. alkaen Seija Ketolalle p. 040-5858693. 
Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 6.8.2018 mennessä op-careers.fi -sivuston kautta.