(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusasiantuntija Nordealle asuntolainojen pariin Espooseen!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019
Nordea etsii nyt uusia rahoitusasiantuntijoita joukkoonsa! Etsimämme henkilö on ulospäinsuuntautunut, rohkea ja kiinnostunut luomaan itselleen kattavaa verkostoa. Roolissa pääset työskentelemään uusasiakashankinnasta aina lainaneuvotteluihin ja asuntokauppoihin asti itsenäisesti. Jos omaat jo jonkin verran kokemusta alalta tai olet kiinnostunut työskentelystä rahoitusalalla, hae heti, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!
KUVAUS
Tehtävässä keskityt uusasiakashankinnan parissa työskentelyyn ja erityisesti asuntolainoihin liittyen. Tulet kuitenkin saamaan suuren osan asiakkuuksistasi liidien kautta. Luot verkostoja eri sidosryhmien kanssa mm. kiinteistövälittäjien kanssa. Hoidat myös rahoitusneuvotteluihin liittyviä tehtäviä. Hoidat tehtävässä asiakkuuden kanssa työn aina lainaneuvotteluun ja asuntokauppoihin asti.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä työskentelemään pankkialalle
* Joustavat työajat
* Vahvan tuen tarvittaessa esimieheltä

TYÖNKUVA

* Liidien kontaktointi
* Uusasiakashankinta
* Asiakas-/lainaneuvotteluiden vetäminen
* Verkostoituminen sidosryhmiin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva korkeakoulutus (esim. tradenomi)
* Aikaisempaa kokemusta rahoitusalalta (myynti tai asiakaspalvelu)
* Rohkea ja ulospäinsuuntautunut asenne
* MS Office-osaamista
* Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen


Kokemus asuntorahoittamisesta on hakijalle todella vahva etu. Eduksi katsomme myös kokemuksen kiinteistövälittäjän tehtävistä, sekä ruotsin kielen osaamisesta.

Muuta tietoa


* Aloitus: sopimuksen mukaan, viimeistään elokuussa
* Kesto: vakituinen
* Sijainti: Espoo


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Nordean puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille: hel02@academicwork.fi).

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Nordea on yleispankki, joka tarjoaa kattavia palveluja. Vuonna 2018 liiketoiminnan tuotot olivat 9 miljardia euroa ja taseen loppusumma oli 551,4 miljardia euroa. Nordea on markkina-arvolla mitattuna Pohjoismaiden kolmanneksi suurin yritys ja Euroopan kymmenen suurimman finanssipalveluyrityksen joukossa.