Rahoitusanalyytikko
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2021

Rahoitusanalyytikko

Oletko sinä analyyttinen Excel-velho, joka on myös kiinnostunut monipuolisista yritysrahoituksen tehtävistä suomalaisten pk-yritysten parissa? Etsimme nyt rahoitusanalyytikkoa vakituiseen työsuhteeseen.

Rahoitusanalyytikkona olet osa Fennian Asiakasrahoitustiimiä, jonka päätehtävänä on yrityslainojen ja kaupallisten takausten myöntäminen yritysasiakkaille. Tiimimme toiminnan perustana on vahva yhteishenki, jonka avulla tavoittelemme alan parasta asiakaskokemusta. Työsi rahoitusanalyytikkona koostuu yritysasiakkaiden luottoihin ja kaupallisiin takauksiin liittyvistä monipuolisista asiantuntijatehtävistä. Pääset tekemään tilinpäätösanalyyseja sisältäen tulos-, tase-, kassavirta- ja tunnuslukuanalyyseja. Tehtäviisi kuuluu analyysien pohjalta sisäinen luottoriskiluokittelu ja rahoituspäätösesitysten valmistelu sekä asiakaskohtaisten takauslimiittien seuranta ja uusintaesitysten valmistelu. Tärkeänä vastuualueenasi on lisäksi laina- ja takausportfolion seuranta ja raportointi sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Hakijalta odotamme

Etsimme innostunutta numeroiden murskaajaa, joka on kiinnostunut sekä yritysten tutkimisesta että datan analysoinnista ja jolla on ymmärrystä yritystoiminnasta ja numeroista sen takana. Tiimimme työskentelee asiakasrajapinnassa, joten odotamme tiimimme jäseniltä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja sekä innostunutta otetta asiakkaiden kanssa viestimiseen. Rahoitusanalyytikon tehtävässä tarvitset vahvaa Excel-osaamista, kokemus Tableau-raportoinnista katsotaan eduksi. Jos sinulla on soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi halu oppia ja kehittää uutta, saatat olla etsimämme henkilö.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Meillä Fennialla pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Kattavan perehdytyksen lisäksi rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tarjoammekin aktiivisesti mahdollisuuksia lisäkoulutukseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät. 

Tulet työskentelemään hyvien kulkuyhteyksien varrella Triplan läheisyydessä Länsi-Pasilassa. Tiimissämme vallitsee hyvä yhteishenki - yhteen hiileen puhaltaminen on menestystekijämme. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön. Tule rakentamaan kanssamme Tulevaisuuden Fenniaa ja alan parasta asiakaskokemusta!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakasrahoitusjohtaja Antti Sormunen, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse perjantaina 15.10. klo 15-17, torstaina 21.10. klo 15-17 ja tiistaina 26.10. numerosta 040 744 3617.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus palkkatoiveineen kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään 15.12.2021.

Fennia arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Meille ovat tervetulleita kaikki hakijat taustoista, iästä, sukupuolesta ja eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmistä riippumatta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1512304
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa, Helsinki, Uusimaa