(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusalan ammattilainen
OP Etelä-Pirkanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Haemme nuorekkaaseen OP Etelä-Pirkanmaan työyhteisöön kahta

RAHOITUSALAN AMMATTILAISTA

Tehtävässä vastuullasi on henkilöasiakkaiden asiakaspalvelu. Toimit itsenäisesti omalla vastuualueellasi varmistaen erinomaisen asiakaskokemuksen. Työssäsi kohtaat asiakkaita monikanavaisesti kasvokkain, verkon kautta ja puhelimitse. Tarjoat heille rahoitusratkaisuja ja myyt laaja-alaisesti rahoitus- ja muita pankkipalveluita. Kartoitat kattavasti asiakkaiden tarpeet ja osaat tarjota juuri heille sopivat kokonaisratkaisut. Pääset tehtävässä sukeltamaan syvälle henkilörahoituksen maailmaan, työsi on monipuolista ja vaihtelevaa.

Mitä odotamme sinulta

Toivomme sinulta vahvaa pankki- ja rahoitusalan kokemusta ja tehtävää tukevaa koulutusta. Arvostamme korkeakoulu- ja APV-tutkintoja, sekä kykyä analysoida ja tulkita asiakkaiden tarpeita ja taloudellista tilaa.

Olet aikaansaava, positiivinen ja päämäärätietoinen tiimipelaaja. Hallitset hyvin laajojakin asiakokonaisuuksia säilyttäen iloisen asiakaspalveluasenteen myös aikapaineen alla. Sinulla on hyvät viestintä- ja neuvottelutaidot. Suomen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Työsi on liikkuvaa ja palvelet asiakkaitamme kaikissa OP Etelä-Pirkanmaan kolmessa konttorissa.

Tarjoamme sinulle

Olemme vahvasti kasvava Pirkanmaan toiseksi suurin osuuspankki. Tarjoamme henkilökunnallemme monipuolisia urapolkuja ja osaavan työyhteisön tuen. Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin, jossa pääset viemään toimintaamme eteenpäin ja työskentelemään alan parhaimpien osaajien joukossa. Saat mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Et kuitenkaan jää kysymystesi kanssa yksin - sinua tukee työssäsi noin 40 hengen mukava ja asiantunteva työyhteisö.

Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antavat Leena Niittyaro 010 256 8522, Tuomo Smått 010 255 4455 ja Riikka Engström 010 256 8513.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen urasivustomme (op-careers.fi) kautta viimeistään 5.6.2019. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

OP Etelä-Pirkanmaa on 1.9.2019 toimintansa aloittava pankki, joka sijaitsee elinvoimaisella toimialueella Suomen kasvukäytävällä. Konttorit sijaitsevat Akaassa, Valkeakoskella ja Urjalassa. Pankkiliiketoimintaa pankilla on noin 1,2 miljardia euroa ja henkilökuntaa noin 40.