(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusalan ammattilainen
VFS Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2018

Volvo Rahoitus hakee rahoitusalan ammattilaista joukkoonsa.

Tehtäviisi kuuluu yritysasiakkaidemme luottokelpoisuuden analysoiminen ja luottopäätösprosessiin osallistuminen. Olet mukana kehittämässä luottoprosessia ja riskienhallintaa. Raportoit luottoriskeihin liittyviä keskeisiä lukuja ja analysoit niitä.

Toivomme, että sinulla on kokemusta rahoitusalan tehtävistä. Olet työskennellyt leasing- ja osamaksurahoituksen parissa ja olet analysoinut yrityksiä. Työssäsi olet numerotarkka, järjestelmällinen ja pidät haasteista. Olet tottunut tekemään töitä läheisessä yhteistyössä muiden tiimien, muun muassa myynnin, kanssa. Olet ratkaisukeskeinen, asiakaslähtöinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on korkeakoulututkinto tai vastaava ja suomen ja ruotsin kielten lisäksi hallitset hyvin englannin kielen.

Tarjoamme haastavan ja itsenäisen työn intensiivisessä työympäristössä. Pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja osallistumaan projekteihin. Tiimimme on pieni, mutta toimimme osana suurta Volvo-konsernia.

Tehtävä on vakituinen ja toimipaikka sijaitsee Vantaan Viinikkalassa.

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.volvotrucks.fi/tyopaikat viimeistään 17.6.2018. Liitäthän hakemukseesi englanninkielisen CV:si. Toimithan nopeasti, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Credit and Operations Manager Anna-Lena Ekström, p. 010-6557512 tai anna-lena.ekstrom(at)vfsco.com.