Rahoitus- ja palvelutuotepäällikkö
Delta Auto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2020

Haemme kehitysintoista asiantuntijaa täyttämään meille kriittisen rahoitus- ja palvelutuotepäällikön tehtävän. Delta uudistaa autoalaa reippaaseen tahtiin ja yksi keskeinen osa sitä ovat uudenlaiset rahoitus- ja palvelutuotteet. Työtehtävä on erittäin itsenäinen, jossa tärkeintä on yhteistyösuhteiden ylläpitäminen kumppaneihimme sekä tuoteportfolion kehittäminen ja laajentaminen. Tehtävässäsi vastaat suoraan yrityksen toimitusjohtajalle.

Haemme ylemmän korkeakoulututkinnon omaavaa henkilöä, jolle rahoitus- ja vakuutustuotteet ovat jo ennestään tuttuja. Kykenet pyörittämään numerodataa helposti, motivoidut vastuun kantamisesta sekä hahmotat laajemmat kokonaisuudet nopeasti. Pystyt tukemaan henkilökuntaamme käytännön haasteissa ja keskustelet sujuvasti englanniksi yrityksen hallituksen kanssa.

Tarjoamme kovassa uudistusvauhdissa olevan organisaation, jossa arvostetaan vastuunkantoa, tuoreita ajatuksia ja oma-aloitteisuutta. Hakijan kokemus ja kyvyt vaikuttavat tarkkaan tehtävänkuvaan.  Tehtävässä menestyminen mahdollistaa työtehtävän laajentumisen ja organisaatiossa etenemisen. Etätyömahdollisuutemme ovat erittäin laajat.

Liikkuminen ja liikkumisen käsite ovat kokonaisuudessaan jo muuttuneet ja ne tulevat vielä lähitulevaisuudessa muuttumaan runsaasti lisää. Haluatko olla mukana tässä kehityksessä?

 

Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi 31.8.2020 mennessä tästä linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Helena Sauramo puh. 044 069 7071 sekä henkilöstöjohtaja Ville Kaskivirta puh. 040 755 0105. Haastattelemme jo hakuajalla ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1372319
  • Tehtäväalue: Liikenne/kuljetus/ logistiikka, Pankki/rahoitus/vakuutus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Helena Sauramo puh. 044 069 7071 sekä henkilöstöjohtaja Ville Kaskivirta puh. 040 755 0105.