(Poistunut julkaisusta)

Rahoituksen tuotealueen kehityspäällikkö
POP Pankkiliitto osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

TARJOLLA HUIPPUTASON NÄKÖALAPAIKKOJA KEHITTÄMÄÄN KOTIMAISEN PANKKIRYHMÄN RAHOITUKSEN PALVELUITA

POP PANKKI -RYHMÄ

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

 

Haemme POP Pankkiliittoon
RAHOITUKSEN TUOTEALUEEN KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Toimit POP Pankkien päävastuullisena määrittelijänä peruspankkiuudistuksen antolainausosiossa. Olet avainasemassa uudistamassa rahoituksen liiketoimintaprosesseja ja luomassa uusia toimintamalleja. Apunasi toimivat muut kehityspäälliköt, koko POP Pankkiliitto sekä peruspankkiuudistuksen yhteistyökumppanit.

 

Odotamme Sinulta

Kokemusta pankkiliiketoiminnasta, asiantuntemusta antolainauksen tuotteista sekä niihin liittyvästä lainsäädännästä ja liiketoimintaprosesseista. Sinulla on kokemusta rahoitusta koskevien it-järjestelmien määrittelystä ja hallitset yksityiskohdat antolainauksen tuotteiden takana. Kykenet kehittämään antolainauksen tuotteita ja palveluita sekä uudistamaan ja automatisoimaan niihin liittyviä liiketoimintaprosesseja sekä konttori- että digitaaliset kanavat huomioiden. Sinulla on vahva näkemys tuotealueen tulevaisuuden kehityksestä ja ymmärrät asiakastarpeiden huomioon ottamisen. Työntekijänä olet energinen, etkä pelkää tarttua vaikeisiinkaan töihin. Englantisi on sujuvaa ja olet tottunut toimimaan monikulttuurisessa ympäristössä.

Mikäli koet olevasi edellä mainittu henkilö, niin olet lämpimästi tervetullut joukkoomme.

 

Tarjoamme sinulle:

- monipuoliset työtehtävät vakavaraisessa ja kehittyvässä pankkiryhmässä

- dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat

- modernit toimitilat, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut

- tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

 

Lähetä hakemuksesi saman tien – hakuaikaa on 4.9.2019 asti, mutta käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Lisätiedot maanantaina 2.9. kello 15-16.30 Milla Luoma, liiketoiminnan kehityspäällikkö, tiimiesimies: 0405673038, milla.luoma@poppankki.fi