(Poistunut julkaisusta)

Rahoituksen säästöpankkiiri
Nooa Säästöpankki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Me Nooa Säästöpankissa valmennamme asiakkaitamme huippuasiantuntijoidemme voimin kohti parempaa taloudellista hyvinvointia. Tarjoamme laajasti palveluita asiakkaan kokonaistalouden hallintaan.

Tahdomme nyt vahvistaa joukkoamme rahoitusalan uudisraivaajilla. Haemme vakituiseen työsuhteeseen Aleksanterinkadulle ja joustavasti pääkaupunkiseudulla työskentelemään

Rahoituksen säästöpankkiireita

Säästöpankkiirina kartoitat aktiivisesti asiakkaidemme elämäntilanteita ja autat taloudellisten tavoitteiden laatimisessa. Olet mukana asumiseen, rahoittamiseen, säästämiseen ja sijoittamiseen sekä turvaamiseen liittyvissä kokonaisratkaisuissa. Teet tiivistä yhteistyötä asiantuntijoidemme kanssa mm. vakuuttamisen ja lainopillisten palveluiden tarjoamisessa. Toimit yhdessä tiimin kanssa saadaksesi Nooa Säästöpankille lisää uusia pankkionnellisia asiakkaita.

Onnistumisen edellytykset tehtävässä

Olet toiminut menestyksekkäästi aikaisemminkin myynnillisissä tehtävissä. Sinulla on kokemusta asuntorahoituksen kokonaisuuksista, säästämisen ratkaisuista ja talouden suunnittelusta.  Vuorovaikutustaitosi ovat huippuluokkaa, olet asiakastyössä parhaimmillasi ja työyhteisössä olet innokas kehittämään yhteistä toimintaa. Osaat johtaa itse omaa työtäsi ja haluat harjoitella työssäsi jatkuvasti entistä paremmaksi.

Tahdo enemmän – tule mukaan rakentamaan parasta työpaikkaa!

Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä hyvää asiakastyötä. Asiakaskokemuksessa olemme tutkitusti Suomen huipulla. Tarjoamme sinulle loistavan työyhteisön ja kattavan perehdytyksen työhösi. Etätyöskentely on meillä arkipäivää. Työntekijäkokemusta kehitämme systemaattisesti ja henkilöstömme mukaan mahdollistamme erinomaisesti työn ja muun elämän yhteen sovittamisen.

Kysy lisää henkilöstöjohtajaltamme Jaana Pulliselta. Parhaiten tavoitat Jaanan 13.2. klo 10-11 tai 17.2. klo 14-15 puhelinnumerosta 044 569 2783.

Hae tehtävää viimeistään 28.2. täällä: http://bit.ly/NooanSäästöpankkiiri