(Poistunut julkaisusta)

Rahoituksen kehittämispäällikkö
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Vahvistamme edelleen rahoitustiimiämme ja haemme Säästöpankkikeskukseen Vallilaan Helsinkiin

RAHOITUKSEN KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ

Tahdotko sinä, rahoituksen rautainen ammattilainen, olla osa timanttista kehitystiimiä ja mukana digitalisoimassa Säästöpankkiryhmän lainaamisen prosesseja?

Tahdomme sinut kehittämispäälliköksi vastaamaan Säästöpankkiryhmän lainatuotteiden, palveluiden ja järjestelmätyökalujen kehityksestä. Tehtävän pääpaino on lähivuosina peruspankkijärjestelmän uudistuksessa ja luottoprosessien digikehityksessä.  Tahdomme, että sinulla on kokemusta lainajärjestelmien kehitysprojekteista, ymmärrät luottoprosessien kehittämiseen liittyvät viranomaisvaateet ja järjestelmäkehityksen riippuvuudet.  Olet oma-aloitteinen ja järjestelmällinen, ennen kaikkea joukkuepelaaja ja ymmärrät että yhdessä ja yhteistyöllä pääsemme pidemmälle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa osaamista ja kokemusta lainaamisen tuotteista ja prosesseista. Lisäksi tehtävässä tarvitaan palavaa intoa toimintamme kehittämiseen ja digitalisointiin sekä kykyä työskennellä suomeksi ja englanniksi. Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä pankkien, Säästöpankkikeskuksen muiden asiantuntijoiden sekä ulkoisten ICT-kumppaneiden kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laajan tehtäväkentän huipputiimissä ja finanssialan näköalapaikalta Suomen asiakaslähtöisimmän pankkiryhmän palveluksessa. Huippuosaajista koostuvan työyhteisömme lisäksi tarjoamme sinun menestyksesi tueksi myös vankan asiantuntemuksemme ja joustavat työajat. Töitä tehdään siellä missä töitä kannattaa tehdä, mutta vakituinen sähköinen työpöytäsi sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotealuejohtaja Tero Kangas puhelimitse 050 420 1022 15.10.2019 klo 16-18 ja 21.10.2019 klo 16-18 tai sähköpostitse: tero.kangas@saastopankki.fi.

Tahdotko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.10.2019 mennessä.

Lue lisää Säästöpankkiryhmästä työnantajana: http://bit.ly/tyontekijakokemus