(Poistunut julkaisusta)

Rahoituksen ammattilainen
OP Liminka

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

 
Haemme nyt joukkoomme


Rahoitusalan ammattilaista


työskentelemään monipuolisissa tehtävissä pankissamme. Tehtävässäsi tarjoat asiakkaillemme kattavasti rahoituksen palveluita ja vastuullasi on omien asiakkuuksiesi hoitaminen. Palvelet asiakkaita vankalla ammattitaidolla joustavasti eri kanavia hyödyntäen ja tarjoat ratkaisut asiakkaidemme hyödyksi.

Oikean osaajan tunnusmerkit
Etsimme henkilöä, jolla on vankkaa osaamista rahoituksesta ja finanssipalveluista. Pystyt myös osoittamaan näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä ja haluat kehittää ammattitaitoasi oppimalla uutta. 


Tehtävässä tarvitset paineensietokykyä ja kykyä löytää asiakkaan arkea helpottavia ratkaisuja. Olet asiantunteva ja sinulla on aktiivinen ote, jota tukevat hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Olet lisäksi oma-aloitteinen, vastuullinen ja systemaattinen. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on tehtävässä tarvittava rautainen asenne.
Ihmeiden tekijää emme etsi, vaan henkilöä, joka on valmis panostamaan työhönsä ja kehittymään siinä koko ajan paremmaksi. Tässä tehtävässä pääset vastuulliseen rooliin, jossa nimikkeesi määräytyy osaamisesi mukaan ja se voi olla asiakkuusneuvoja, asiakkuusasiantuntija tai asiakkuuspäällikkö. 
 
Tarjoamme sinulle
Työssäsi sinua tukee osaava ja mukava henkilöstömme. Meillä on hyvä yhteishenki ja teemme tiiminä töitä asiakkaidemme hyväksi. Pankkimme sijaitsee moderneissa toimitiloissa lyhyen ajomatkan päästä Oulusta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän lisäksi OP Ryhmän kilpailukykyiset edut ja mahdollisuuden vahvistaa omaa asiantuntijuuttasi finanssialalla. 
 
Hakuohjeet ja lisätiedot
Haluatko kuulla lisää tehtävästä tai pankistamme? Kysymyksesi voit esittää 2.9.2019 alkaen Pirjo Ruottiselle, p. 050-3141129, pirjo.ruottinen@op.fi tai Petteri Juusolalle, p. 0400-164461, petteri.juusola@op.fi.
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 16.9.2019 mennessä OP careers.fi -sivuston kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten laitathan omasi meille mahdollisimman pian.