(Poistunut julkaisusta)

Rahastoassistentti, Hanasaari – ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019
Etsimme nyt osa-aikaista rahastoassistenttia asiakkaallemme. Tehtävä on määräaikainen ja kestää huhtikuun loppuun 2020. Tehtävässä toimit osana tiivistä rahastotiimiä ja tehtävä sopii mainiosti opiskelijalle, jolla on tekstintuottaminen hallussa suomen ja ruotsin kielellä. Rahastoassistenttina pääset kiinnostavien työtehtävien parissa edistämään Suomen ja Ruotsin välistä yhteistyötä kulttuuri-, yhteiskunta- ja elinkeinoelämän aloilla. Lue ilmoitus ja hae tehtävää jo tänään. Etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Rahastoassistenttina hallinnoit ja käsittelet apurahahakemuksia, sekä osallistut tarvittaessa muihin hallinnollisiin työtehtäviin. Työtehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja ruotsin kielen kirjallista ja suullista osaamista. Rahastoassistenttina sinun tulee kyetä tuottamaan sujuvaa tekstiä, jonka vuoksi tulemme asiakashaastatteluvaiheessa testaamaan hakijoiden kykyä tuottaa tekstiä ruotsiksi. Rahastoassistentin työmäärä vaihtelee kausittain ja työtehtävän tuntimäärät määräytyvät saapuneiden apurahahakemusten määrän perusteella. Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien pariin jo opiskelujen aikana.
TYÖNKUVA

* Hakemusten käsittely
* Muut hallinnolliset työtehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävänkuvaan soveltuva koulutustausta (esim. kieli- ja viestintäopinnot)
* Sujuva suomen ja ruotsin kielen taito
* Kiinnostusta kirjoittamiseen ja pohjoismaiseen yhteistyöhön
* Sujuvat tiimityöskentelytaidot


Tehtävänkuvaan soveltuva aiempi relevantti työkokemus lasketaan eduksi

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Joustava
* Yhteistyökykyinen
* Huolellinen


Muuta tietoa


* Aloitus: 1.2.2020
* Kesto: 3kk määräaika
* Työmäärä: Osa-aika. 1.2.-29.2. välisenä aikana, yhteensä 40-80h,
1.3.-30.4.2020 välisenä aikana, yhteensä 30-60 h
* Sijainti: Hanasaari, Espoo. Etätyömahdollisuus.
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto toimii Hanasaaren ruotsalais-suomalaisen kulttuurikeskuksen päämiehenä, ja rahaston tarkoituksena on edistää Suomen ja Ruotsin välistä yhteistyötä kulttuuri-, yhteiskunta- ja elinkeinoelämän aloilla.