(Poistunut julkaisusta)

Rahastoassistentti Finlandia Rahastoyhtiö Oy:lle
Finlandia Rahastoyhtiö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Finlandia Group on Suomalainen monipuolinen ja vakavarainen rahoitusalan konserni, joka palvelee suomalaisia yrityksiä ja yrittäjähenkisiä ihmisiä 17 konttorin ja noin 100 sadan hengen organisaatiolla ympäri Suomea. Finlandia on täyden palvelun finanssitoimija, joka tarjoaa kaikki sijoittamisen ja säästämisen palvelut saman katon alta. Finlandian omistaa 100-prosenttisesti yhtiön johto, työntekijät ja asiakkaat. Finlandia Rahastoyhtiö Oy on Finlandia Group konserniin kuuluva tytäryhtiö.

Finlandia Rahastoyhtiö Oy hakee vanhempainvapaasijaista hoitamaan sijoitusrahastojen arvonlaskentaa ja muita sijoitusrahaston hallintoon liittyviä tehtäviä, mm. täsmäytyksiä, asiakasraportointia sekä sijoitusrahastojen rahaliikenteen hoitamista.

Menestyt tehtävässä, jos olet numerotarkka, kiinnostunut rahoituksesta tai sijoittamisesta ja tulet toimeen muiden ihmisten kanssa. Työkokemus samankaltaisista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole vaatimus. IT-taitosi ovat ajan tasalla, kokemus Microsoft Dynamics CRM-järjestelmästä katsotaan eduksi. Työkieli on suomi, mutta olet myös yhteydessä kansainvälisiin yhteistyökumppaneihin, joten toivomme sinulta myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja on määräaikainen vuoden 2020 loppuun. Tehtävä on kokoaikainen ja työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa. Työsopimus solmitaan valitun henkilön ja Adeccon välille.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, haethan sitä mahdollisimman pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Hakuaikaa sinulla on 22.1.2020 asti. Hae tehtävää osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuskirje palkkatoiveineen. Jos hakemuksen lähettämisessä ilmenee ongelmia, voit lähettää sen sähköpostitse osoitteeseen laura.rantanen@adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Laura Rantanen, p. 040 540 8185 (arkisin 9-15) tai laura.rantanen@adecco.fi.