(Poistunut julkaisusta)

Rahankäsittelijä
Avarn Cash Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Haluatko viettää kesäsi hyvässä seurassa, mielenkiintoisissa ympäristöissä ja tienata rahaa? Nyt sinulla on tähän oiva tilaisuus! Kesätöissä AVARN Cash Solutions Oy:ssä sinulla on mahdollisuus tutustua turvallisuusalaan mukavien ja osaavien työkavereiden kanssa. Kuka tietää, vaikka tästä alkaisi elämäsi urapolku turvallisuusalan huipulle!

Haemme eri puolella Suomea sijaitseviin toimipaikkoihimme kesätyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin.   Kesätyöntekijät tulevat työllistymään monipuolisiin rahankäsittelyyn liittyviin tuotannollisiin työtehtäviin. Vantaalla on tarjolla kymmenen (10) osa-aikaista (96 tuntia/ 3 viikkoisjakso) rahankäsittelijän tehtävää ajalle 18.5.2020 – 16.8.2020.  Työtehtävän aloitamis- ja päättämisajankohdasta sovitaan tarkemmin työsopimusta tehtäessä.


Mitä odotamme sinulta?

Tärkeimmät ominaisuutesi ovat ahkeruus, positiivinen asenne ja sitoutuminen työhön. Arvostamme reipasta palveluotetta. Lisäksi edellytämme 

  • vähintään 18 vuoden ikää
  • nuhteetonta taustaa
  • sujuvaa suomen kielen taitoa            
  • että sinulla ei ole luottotietomerkintöjä
  • hyvää fyysistä kuntoa ja psyykkistä tasapainoa

Kaikkiin kesätyötehtäviin valituilta henkilöiltä edellytetään aina hyväksyttyä henkilöturvallisuusselvitystä ja luottotietojen kunnossaoloa.


Eduksesi katsomme 

  • aikaisemman kokemuksen käteisen rahan käsittelystä esim. kaupan alalta 
  • koulutus turvallisuusalalta.

Rahankäsittelijän tehtäviin annetaan kattava tehtäväkohtainen perehdytys ennen itsenäisen työnteon aloittamista. 


Mitä tarjoamme?

Meillä saat mahdollisuuden tutustua alaan mukavien ja osaavien työkavereiden kanssa. Annamme monipuolisen perehdytyksen yhtiön toimintaan, työtehtäviisi ja työvälineisiin. Parhaille osaajille voimme tarjota etenemismahdollisuuksia työuralla tai vaikkapa osa-aikaista työtä opintojen ohelle. 

Meillä on turvallinen ja terveellinen työympäristö sekä monipuolinen työterveyshuolto. 

AVARN Cash Solutions Oy:n työntekijänä olet tärkeä osa sekä työyhteisömme että asiakkaidemme turvallisuutta. Alan parhaiden osaajien avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntevia ja laadukkaita turvallisuusratkaisuja. Siksi henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu on meille ensisijaisen tärkeää. 


Kiinnostuitko?

Hae tehtävään 28.2.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista. Lisätietoja rahankäsittelijän kesätyötehtävästä sähköpostilla: tapio.holli@avarn.fi