(Poistunut julkaisusta)

Raflateam -koulutus Rauman Scandicissa
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Hei tuleva sosionomi, myyntijohtaja, opettaja, henkilöstöasiantuntija, tanssija tai presidentti – koukkaa ravintola-alan kautta! Jos etsit töitä opintojen oheen tai kesäksi, tätä korttia ei missään nimessä kannata jättää kääntämättä.

Mikä tuleva urasi sitten onkaan, ravintola-ala tarjoaa lompakon täytteen lisäksi myös taitoja, joita et kirjoista opi: tämä työ on asiakaspalvelua, tiimityötä, kokonaisuuksien hallintaa, tiukkoja tilanteita, vauhtia ja hyvää fiilistä. Mikä herkullisinta, ravintola-alalla sinulla on mahdollisuus kouliintua ammattilaiseksi, joka tuntee ruokamaailman viimeisimmät villitykset, hallitsee etiketin ja tietää mitä juomaa suositella kuhunkin tilanteeseen – tyylikästä!

Nyt voit päästä käsiksi ravintola-alaan myös ilman alan aiempaa kokemusta, me koulutamme sinut! Tehokkaan ja käytännönläheisen koulutuksen jälkeen sinulle avautuu mahdollisuus monipuoliseen työskentelyyn.

Koulutus ei maksa maltaita, vaikka antaakin sinulle miljoonien arvoisen tietotaidon ravintolatyöskentelyä varten. Haemme yhteensä noin 10 henkilöä ottamaan ensiaskeleensa ravintola-alan kiehtovassa maailmassa. Tartu siis tilaisuuteen ja hae mukaan perustelemalla meille, miksi juuri sinä loistaisit ravintola-alalla!

Koulutus on kolmipäiväinen, joista ensimmäinen käydään kätevästi verkossa. Lähiopetuspäivät järjestetään 19.-20.2. klo 10 -17 Rauman Scandicissa, jossa päästään tekemään käytännön harjoituksia aidossa ravintolaympäristössä. Mikäli haluat tietää koulutuksesta lisää, voit soittaa Baronan Meijulle arkena toimistoaikaan numeroon 050 505 6687. Jätäthän hakemuksesi pian, jotta varmistat paikkasi koulutuksessa ja moninkertaistat työllistymismahdollisuutesi kesääkin ajatellen.

Katso lyhyt video Raflateam - koulutuksesta : https://www.youtube.com/watch?v=vtcfoUHGag8