(Poistunut julkaisusta)

Raflateam -koulutus Lahti
Barona HoReCa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Hei tuleva sosionomi, myyntijohtaja, opettaja, henkilöstöasiantuntija, tanssija tai presidentti – koukkaa ravintola-alan kautta! Jos etsit töitä opintojen oheen, tätä korttia ei todellakaan kannata jättää kääntämättä.

Mikä tuleva urasi sitten onkaan, ravintola-ala tarjoaa lompakon täytteen lisäksi myös taitoja, joita et kirjoista opi: tämä työ on asiakaspalvelua, tiimityötä, kokonaisuuksien hallintaa, tiukkoja tilanteita, vauhtia ja hyvää fiilistä. Mikä herkullisinta, ravintola-alalla sinulla on mahdollisuus kouliintua ammattilaiseksi, joka tuntee ruokamaailman viimeisimmät villitykset, hallitsee etiketin ja tietää mitä juomaa suositella kuhunkin tilanteeseen – tyylikästä!

Nyt voit päästä käsiksi ravintola-alaan myös ilman alan aiempaa kokemusta, me koulutamme sinut! Tehokkaan ja käytännönläheisen koulutuksen jälkeen sinulle avautuu mahdollisuus monipuoliseen työskentelyyn ilta- ja viikonloppuaikaan. Pääset valitsemaan työvuorosi itse, joten työskentelet omien aikataulujesi ehdoilla juuri sen verran kuin sinulle sopii. Vuorot sijoittuvat erityisesti iltoihin ja viikonloppuihin. Koulutamme tulevat ammattilaiset pääosin Restel Tapahtumaravintoloiden tarpeisiin, jolloin työskentely kohteita ovat; Sibeliustalo, Lahden Messut sekä Piano Paviljonki.

Lahden kaksi päiväinen Raflateam-koulutus järjestetään Talvella 2019 seuraavasti:

• 16-17.12.2019

Koulutus ei maksa maltaita, vaikka antaakin sinulle miljoonien arvoisen tietotaidon ravintolatyöskentelyä varten. Haemme yhteensä 15 henkilöä ottamaan ensiaskeleensa ravintola-alan kiehtovassa maailmassa. Tartu siis tilaisuuteen ja hae mukaan perustelemalla meille, miksi juuri sinä loistaisit ravintola-alalla!

Edellytykset työnsaannille:

• Käytettävissä; 16-17.12.2019 (Aamupäivä)