(Poistunut julkaisusta)

Raflateam Baari -koulutus Seinäjoki
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Hei tuleva sosionomi, myyntijohtaja, opettaja, henkilöstöasiantuntija, tanssija tai presidentti – koukkaa ravintola-alan kautta! Jos etsit töitä opintojen oheen, tätä korttia ei todellakaan kannata jättää kääntämättä.

Mikä tuleva urasi sitten onkaan, ravintola-ala tarjoaa lompakon täytteen lisäksi myös taitoja, joita et kirjoista opi: tämä työ on asiakaspalvelua, tiimityötä, kokonaisuuksien hallintaa, tiukkoja tilanteita, vauhtia ja hyvää fiilistä.

Nyt voit päästä käsiksi baarityöskentelyyn myös ilman alan aiempaa kokemusta, me koulutamme sinut! Tehokkaan ja käytännönläheisen koulutuksen jälkeen sinulle avautuu mahdollisuus monipuoliseen työskentelyyn ilta- ja viikonloppuaikaan. Pääset valitsemaan työvuorosi itse, joten työskentelet omien aikataulujesi ehdoilla juuri sen verran kuin sinulle sopii. Vuorot sijoittuvat erityisesti iltoihin ja viikonloppuihin, ja mahdollisuuksia löytyy useista eri ravintoloista.

Koulutuksessa käydään läpi baarityöskentelyä, erilaisia drinkkejä ja saat kasvatettua olut tuntemustasi, eli kyseessä on todella monipuolinen baarikoulutus!

Seinäjoen kolmipäiväinen Raflateam Baari-koulutus järjestetään syksyllä 2018 seuraavasti:

22.-23.10 & 30.10 klo 16:30-21:30. Koulutuspaikkana toimii Rytmikorjaamo ja kouluttajana Koutsit Groupin Netta Haapa-Aho.

Koulutus ei maksa maltaita, vaikka antaakin sinulle miljoonien arvoisen tietotaidon baarityöskentelyä varten. Haemme reippaita ja oppimishaluisia henkilöitä ottamaan ensiaskeleensa baarityöskentelyn kiehtovassa maailmassa. Koulutukseen voi myös hakea muualta päin Suomea kunhan olet valmis kulkemaan Seinäjoelle koulutukseen. Tartu siis tilaisuuteen ja hae mukaan perustelemalla meille, miksi juuri sinä loistaisit ravintola-alalla!

Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi