(Poistunut julkaisusta)

Radioverkkoasiantuntija
Digita Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Haemme Uudenmaan huoltoalueelle vakituiseen työsuhteeseen:

RADIOVERKKOASIANTUNTIJA

Toimit pääasiassa radio- ja tv-lähetinlaitteistojen sekä tietoliikennelaitteiden rakentamis-, huolto- ja ylläpitotehtävissä. Työhönottopisteenäsi on Radio- ja TV- asemamme Espoossa.

Toivomme sinulta laaja-alaista teknistä osaamista ja mielellään kiinteistöautomaation tuntemusta. Mastotyökokemus katsotaan eduksi. Taustalla sinulla voisi olla joko tietoliikenne-, sähkövoima- tai tietotekniikan peruskoulutus. Arvostamme erityisesti, jos omaat RF- tai broadcasting -tekniikan ymmärrystä. Olet valmis varallaolo- ja vikapäivystykseen sovittuina ajanjaksoina. Teknisen dokumentaation laatiminen on sinulle vaivatonta. Tulet toimeen myös englanninkielellä. Tarvitset tehtävän hoitamiseen B e -luokan ajokortin ja pääset myös reissaamaan työn merkeissä kotimaassa.

Työskentelet mielelläsi sekä tiimissä että itsenäisesti aina tehtävänluonteen mukaan.  Nautit työn vaihtelevuudesta ja liikkuvuudesta, kuten myös mahdollisuudesta toimia erilaisissa olosuhteissa muiden kanssa. Asiakaslähtöinen työskentelytyyli on sinulle luontevaa. Tartut aina ripeästi toimeen ja kannat myös vastuusi tehtävien saattamisesta päätökseen onnistuneesti.

Työskentely turvakriittisten verkkojen parissa vaatii nuhteetonta taustaa, joten sinulla ei ole estettä turvallisuusselvityksen, eikä huumausainetestin tekemiselle. Läpäisty mastomiestesti ja terveystarkastus ovat työsuhteen alkamisen edellytykset.

Digita tarjoaa sinulle innostavan, monipuolisen ja haasteellisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään jatkuvasti uuden kehittyvän tekniikan parissa Digitan huippuosaajien kanssa!

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian järjestelmäämme, sillä työt voisit aloittaa nopeallakin aikataululla. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Azetsilta Janne Laaksola, p. 050 476 2881. Hakuaika tehtävään on viimeistään 15.12.