(Poistunut julkaisusta)

Radion päätoimittaja
Mediatalo Keskisuomalainen / Savon Media Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Haemme Kuopioon

RADION PÄÄTOIMITTAJAA

Mediatalo Keskisuomalainen starttaa loppuvuodesta 2020 uuden Kuopiossa toimivan radiokanavan. Etsimme nyt kanavalle päätoimittajaa. 

Uusi radio kuuluu Kuopiossa ja sen ympäristössä. Olemme aidosti paikallinen kanava, jossa käsitellään Kuopion seudulla asuvien elämään ja arkeen vaikuttavia asioita. Teemme yhteistyötä Savon Sanomien kanssa. Puhumme siitä, mistä ihmiset puhuvat. Sen teemme viihdyttävästi, rennosti ja raikkaalla otteella. Kohderyhmämme on 35–70-vuotiaat.

Sinulta odotamme:

Monipuolista radio-osaamista, ymmärrystä suomalaisesta radiokentästä ja kokemusta esimiestyöstä. Olet työskennellyt radion parissa useita vuosia, ja suora lähetys on kuin toinen kotisi. Luonteeltasi olet luotettava joukkuepelaaja, joka innostaa ympärillään työskenteleviä saamaan itsestään parhaan mahdollisen irti. Sinulla on näkemystä menestyksekkään paikallisradion reseptistä ja uskallat seisoa n äkemyksesi takana.

Päätoimittajana kasaat ympärillesi tiimin, jonka kanssa lähdet konkreettisesti toteuttamaan tuota näkemystä. Vastaat uuden kanavan sisällöistä ja sparraat aktiivisesti muiden tekijöiden kanssa. Olet myös itse säännöllisesti äänessä lähetyksissä. Ethän toki malttaisi mikin varresta pois pysyäkään.

Tarjoamme sinulle:

  • kannustavan palkkauksen,
  • ison konsernin edut, sekä ennen kaikkea
  • ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä rakentamaan täysin uutta radiokanavaa.

Jos tunnistat itsesi ja olet valmis tarttumaan haasteeseen, lähetä hakemuksesi tämän lomakkeen kautta. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Käsittelemme vain sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta jätetyt hakemukset. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Jätä hakemuksesi viimeistään 5.4.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Savon Media Oy:n sisältöjohtaja, Savon Sanomien päätoimittaja Seppo Rönkkö (seppo.ronkko@savonsanomat.fi / 0505979604) sekä 

Keskisuomalainen-konsernin radiotoiminnasta vastaava johtaja Juhana Tikka (juhana.tikka@media.fi / 044 758 2321).