(Poistunut julkaisusta)

Radiomainonnan koordinointitehtäviä Helsingissä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Etsimme asiakkaamme toimeksiannosta Ad Operations Specialistia radiotrafiikin työtehtäviin Helsingin keskustaan.

Tehtävä on täysipäiväinen ja määräaikainen toimeksianto maaliskuun loppuun asti. Työsopimus solmitaan Adecco Finland Oy:n kanssa.

Ad Operations and Monitoring -tiimi on osa asiakkaamme mediamyynnin kokonaisuutta. Tiimi vastaa monimediallisesti erilaisten kampanjoiden ja aineistojen trafikoinnista sekä kampanjoiden optimoinnista ajon aikana.

Tehtävässä vastaat nimetyn median useilla radiokanavilla esitettävien mainoskampanjoiden radiomainosten ennakkotarkastamisesta ja siitä,
että oikeat mainokset esitetään oikeaan aikaan. Lisäksi vastuullasi on kanavien ähetyssuunnittelun tekeminen eli mainoskatkojen sisällön tarkastaminen. Työskentelet läheisessä yhteistyössä mediatoimistoiden ja asiakasyrityksemme mediamyynnin kanssa.

Olet luonteeltasi huolellinen, tarkka ja huumorintajuinen. Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja pidät kiinni aikatauluista.
Sinulla on aitoa kiinnostusta ja innostuneisuutta mainontaa kohtaan. Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoa, sekä yleisimpien toimistosovelluksien (Office) hallintaa. Työkokemus trafikointiin tai mainontaan liittyvistä tehtävistä on eduksi, mutta ei pakollista.

Arvostamme positiivista ja oma-aloitteista otetta työhön, sekä kykyä toimia itsenäisesti osana tiimiä. Lisäksi hakemallamme kandidaatilla tulisi olla jonkin verran työkokemusta, sillä tehtävä vaatii kykyä toimia dynaamisessa ympäristössä.
Eduksi on, jos sinulla on opintoja media-, kommunikaatio- tai mainosalalta. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielten taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän sekä mahdollisuuden päästä työskentelemään mukavassa 12 hengen tiimissä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti, kun tehtävään soveltuva henkilö on valittu. Jos siis kiinnostuit ja tunnistit itsesi kuvauksesta, haethan tehtävään mahdollisimman pian!

Lisätietoja voit kysyä Suvi Ikolalta Adeccosta: suvi.ikola@adecco.fi tai p. 046 8750107.