(Poistunut julkaisusta)

Radiokemisti
TVO

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Haemme Olkiluotoon

Radiokemistiä

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt radiokemistiä monipuolisiin radiokemiaan liittyviin tehtäviin.

Osallistut tuotannon seurantaan erilaisten prosessien radiokemiallisten analyysimittausten sekä edellisiin liittyvien laboratoriotoimintojen osalta. Lisäksi toimit asiantuntijana sekä ohjaat laboratorio- ja muuta henkilökuntaa vastuualueesi tehtävissä. Osallistut myös muuhun kemian ja siihen liittyvien prosessijärjestelmien tarkastukseen, valvontaan sekä raportointiin.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, esim. radiokemia tai muu soveltuva luonnontieteellinen loppututkinto. Arvostamme erinomaisia yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä pitkäjänteistä ja käytännönläheistä otetta. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito on eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta muutaman vuoden työkokemusta teollisuudessa.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työpaikan, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa tiimiesimies Kimmo Tompuri, puh. 050-5167 748.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!