(Poistunut julkaisusta)

Radioaktiivinen yhteyspäällikkö saa paikan Mediamyynnissä
Mediatakojat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018
Mediatakojat Oy
Mediatakojat Oy on dynaaminen media-alan konserni. Liikevaihto vuonna 2017 oli 4 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 50. Mediatakojat konserniin kuuluu kaupallisina radioina Radio Pori, Auran Aallot, HitMix, Radio Mikkeli, Helmiradion paikallinen mainosmyynti 15:ssa kaupungissa sekä radiomainostuotantoyksikkö.
Toimenkuva
Intohimoisena myynnin ammattilaisena pääset ensimmäisenä itsenäisesti rakentamaan Pirkanmaan asiakaskuntaa HitMix ja Helmiradiolle. Sukkuloit sujuvasti eri verkostoissa hurmaten puolellesi uusia asiakkaita. Tunnet siis jo entuudestaan alueen toimijat ja asiakkaat ja sinulla on tuoreita näkemyksiä uusasiakashankintaan. Olet nälkäinen kaupantekijä jolla on jo vahvoja näyttöjä onnistuneesta ja aktiivisesta myyntityöstä, sekä pelaat hyvin myös joukkueen jäsenenä. Persoonana sinulla on palava halu oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
Odotamme sinulta
Arvostamme:
- näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä
- vahvoja alueellisia verkostoja ja paikallisen markkinatilanteen tuntemusta
- ideointikykyä ja luovuutta myyntityössä
- eteenpäin pyrkivää positiivista asennetta
- nykyaikaisen toimistotekniikan ja ohjelmistojen hallintaa.
Muut tiedot
Helmiradio ja HitMix Tampere etsivät juuri SINUA! Tarjoamme tulokseen perustuvan palkkauksen lisäksi paikan kehittyvässä radiotalossa, jossa arvostetaan kovia tuloksentekijöitä ja mukavat työkaverit. Täytä hakemuksesi/profiilisi oheisesta linkistä ja muista lisätä profiiliisi myös CV. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan kuluessa.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 09.07.2018 mennessä.