(Poistunut julkaisusta)

Radan turvalaitesuunnittelun projektipäällikkö
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Tarjoamme monipuolisesti asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä raideliikenteen suunnittelupalveluja. Meillä pääset työskentelemään laajan eri alojen asiantuntijoista koostuvan tiimin kanssa.

Keskitämme pääkaupunkiseudun toimintomme Pasilan Triplaan keväällä 2020.

Haemme radan turvalaitesuunnittelun projektipäällikköä ensisijaisesti Pasilan Triplaan, mutta sinulla on myös mahdollisuus sijoittua myös esim. Tampereelle ja Ouluun.

Olet kokenut turvalaitesuunnittelija tai -asiantuntija jolle on kertynyt myös projektipäällikkökokemusta. ERTMS/ETCS kokemus katsotaan eduksi. Toimit läheisessä yhteistyössä Ruotsin ja Englannin organisaatioidemme kanssa sekä koti- että ulkomaan projekteissa joten kommunikoit sujuvasti myös Englanniksi. Pystyt toimimaan itsenäisesti ja oma-aloitteisesti vaativissakin projekteissa.

Pääset kehittämään WSP Finland Oy:n rataliiketoimintaa näköalapaikalta ja toiminnan kasvaessa sinulla on mahdollisuus ottaa vastuu turvalaiteryhmästä. Pääset myös laajentamaan osaamistasi ja kehittymään globaalissa yrityksessä.

Odotamme sinulta:

  • projektipäällikkö- tai asiantuntijakokemusta radan turvalaiteprojekteista
  • Suomen rataverkon turvalaitejärjestelmien tuntemusta
  • soveltuvaa koulutusta ja käytännön työssä hankittua kokemusta
  • pääasiakkaiden ja yhteistyötahojen tuntemusta
  • suomen ja englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, asiantuntevat kollegat ja hyvät työsuhde-edut. Tuemme kehitystäsi erilaisilla koulutuksilla ja tukenasi on WSP:n globaali rataverkosto. Meille WSP:llä tärkeitä asioita ovat avoin ja osallistava työilmapiiri, jatkuva osaamisen kehittäminen, monipuoliset urakehitysmahdollisuudet sekä vapaus ja vastuu.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 24.2.2020 mennessä tai ole suoraan yhteydessä toimitusjohtaja Harri Yli-Villamoon
p. 040 548 7575, harri.yli-villamo@wsp.com.