(Poistunut julkaisusta)

Raaka-aineenkerääjä Kajaaniin
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020

Haemme joukkoomme raaka-aineenkerääjää Kajaaniin pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Tehtäviisi kuulu itsenäisesti oman reittisi jätehuolto. Työ sijoittuu arkipäiville ja tehdään 2-vuorotyönä.

Edellytyksenä on vähintään C-ajokortti ja voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä mielellään ajokokemusta enemmän kuin koulusta opitun verran. Kalustoon ja laitteistoon käyttö opetetaan perehdytyksen aikana. Joudut päivän aikana hyppäämään useampaan kertaan auton hytistä pois, joten odotamme sinulta myös hyvää yleiskuntoa. Kajaanin paikallistuntemus katsotaan eduksi. Hyvä Suomen kielen taito on pakollinen.

Lisätietoja antaa Rekrytointipalvelu Sihti Oy:
Pasi Pellikka 050 444 4466 pasi.pellikka@sihti.fi
Markus Kilpeläinen 050 444 4495 markus.kilpelainen@sihti.fi

Sihti yhdistää mutkattomasti työt ja tekijät! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja autamme yrityksiä löytämään tarpeisiinsa parhaiten sopivat osaajat. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ! Löydät meidät läheltä, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomea.

Rekrytointipalvelu Sihti on osa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Muutamme työelämää vastuullisesti Paltan jäsenenä. Päivittäin työllistämme tuhansia tekijöitä ympäri Suomen ja lisäksi toteutamme vuosittain yli 500 rekrytointia. Henkilöstövuokrauksista ja rekrytoinneista vastaavien Sihdin konsulttien ammattitaitoisuus, yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita. Yhdessä luomme parempia työpäiviä!