(Poistunut julkaisusta)

Quality Specialist
Evertaste Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Etsimme joukkoomme Vantaalle Sinua, Quality Specialist!

Haluatko työskennellä Laatuspesialistin toimenkuvassa yhdessä Suomen suurimmista take away- ja lentocatering-tuotteita tuottavista yrityksistä?

Etsimme elintarvikehygienian tuntevaa oma-aloitteista henkilöä Laatuspesialistin tehtäviin. Tehtäviin kuuluu laatu- ja ympäristöasioiden kehittäminen ja raportointi, elintarvike- ja ympäristölakien seuranta sekä omavalvontasuunnitelmien päivittäminen ja laatutason seuraaminen. Henkilö pääsee tehtävässä olemaan mukana myös uusien tuotteiden suunnitteluprosessissa laadun näkökulmasta (mm. riskien arvioinnit).

Tehtävässä henkilö vastaa elintarvikelaitokseen liittyvien asioiden koordinoinnista ja ohjeistuksista. Näitä ovat mm. elintarviketuotteisiin liittyvät säilyvyys ja riskinarviointitehtävät sekä työympäristöön kuuluvat olennaiset asiat, esim. tuholaistorjunta. Lisäksi henkilö hallinnoi tehtävässä asiakaspalautteita sekä vastaa asiakasrekisterin ylläpidosta. Toimit yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Edellytämme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta (esim. bio- ja elintarviketekniikan insinööri) sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta elintarvikealan töistä. Olet työskennellyt aiemmin laatujärjestelmien ja standardien parissa (ISO 22 000 / ISO 14001 / IFS / BRC). Edellytämme myös pakkausmerkintäasetuksen tuntemista. Kielitaitovaatimuksena on suomi, englanti ja ruotsi. Henkilönä sinulla on uskallusta puuttua epäkohtiin ja kykyä päätöksentekoon.

Kyseessä on määräaikainen toimenkuva (äitiyslomasijaisuus)

Kiinnostuitko? Jätä hakemus sekä ansioluettelo palkkatoivomuksineen 25.8.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@rekryhaku.fi otsikolla ”Laatuspesialisti”. Lisätietoa tehtävästä antaa Rekryhaku Finlandin suorahakukonsultti Henrik Haukanhovi, puh 040 413 4909 parhaiten seuraavina ajankohtina: 7.8. klo 11-12, 14.8. klo 10-11 ja 21.8. klo 11-12.