Quality Specialist / Engineer, Plastone Oy, Nurmijärvi
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2021
Oletko yhteistyötaitoinen ja oppimishaluinen tiimipelaaja, joka nauttii käytännön tekemisestä eikä pelkää tarttua toimeen? Etsimme nyt asiakkaallemme Plastone Oy:lle laatuasiantuntijaa Nurmijärvelle! Tässä roolissa pääset työskentelemään laatuprosessien parissa mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa asiakasprojekteissa sekä oppimaan kokeneilta ja osaavilta kollegoiltasi. Jos sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, ymmärrystä laadunhallintajärjestelmistä sekä hieman aiempaa kokemusta tuotanto- tai teollisuusympäristössä työskentelystä, saatat olla etsimämme henkilö! Hae paikkaa pian, sillä etenemme prosessissa pikaisella aikataululla.
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet osana osaavaa laatuorganisaatiota ja osallistut monipuolisesti laatuun liittyvien prosessien toteuttamiseen. Työsi painopiste on erityisesti laatuasiantuntijana toimiminen uusissa projekteissa. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi teknisten tietojen selvittäminen asiakkailta, tuotesuunnittelusta valmistuvien prototyyppien mittaaminen ja laadun varmistaminen, validointisuunnitelmien tekeminen ja hyväksyttäminen sekä tuotekappaleiden hyväksyttäminen ennen kuin projektissa siirrytään tuotantovaiheeseen. Laadit myös projektikohtaisesti työohjeita ja koulutat sisäisiä työntekijöitä ohjeisiin liittyen. Projektit ovat luonteeltaan pitkäkestoisia ja niiden ohessa tuet myös tarvittaessa tuotannon laatupuolta esimerkiksi vastaanottotarkastuksissa ja laatuvirheiden tunnistamisessa ja selvittämisessä.

Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien, esimerkiksi asiakkaiden ja toimittajien, kanssa. Työnkuvaan sisältyy satunnaisia, tavallisesti maksimissaan yhden yön yli kestäviä, työmatkoja Virossa sijaitseviin työpisteisiin, joten odotamme sinulta hieman matkustusvalmiutta sekä kykyä kommunikoida kansainvälisten kollegoidesi kanssa myös englannin kielellä.

Tarjoamme


* Kattavan ja käytännönläheisen perehdytyksen
* Tilaisuuden oppia kokeneilta ja asiantuntevilta kollegoilta


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Laatuasiantuntijana toimiminen uusissa projekteissa, sisältäen esim. teknisten tietojen kartoitus, uusien kappaleiden mittaaminen ja laadun varmistaminen sekä projektien edistäminen laadun näkökulmasta
* Työohjeiden laatiminen ja kouluttaminen sisäisille työntekijöille
* Tuotannon laatutehtävissä, esimerkiksi vastaanottotarkastuksissa ja laatuvirheiden selvittämisessä, tukeminen
* Tiivis yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa Suomessa ja Virossa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta
* Hieman aiempaa kokemusta teollisuus- ja/tai tuotantoympäristössä työskentelystä
* Ymmärrystä laadunhallintajärjestelmistä
* Kokemusta teknisten piirustusten lukemisesta
* Matkustusvalmius
* Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen sekä kirjallinen taito


Eduksi katsomme tietämyksen ISO13485 ja ISO9001 -standareista sekä B-ajokortin.

Työntekijänä olet:


* Yhteistyö- ja kommunikointitaitoinen
* Proaktiivinen ja toimeen tarttuva
* Nöyrä ja oppimishaluinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Nurmijärvi
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Plastone Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Plastone Oy valmistaa asiakkaidensa spesifikaatioiden mukaisia vaativia kestomuovituotteita sekä kokoonpantuja laitteita aina myyntipakkauksiin saakka. Plastonen valmistamat tuotteet päätyvät käyttöön ympäri maailman erilaisissa käyttökohteissa. Saxo-konserni, jonka osa Plastone on, saavutti vuodelle 2025 asetetun hiilineutraaliustavoitteensa jo vuoden 2021 alussa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1474541
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Nurmijärvi