(Poistunut julkaisusta)

Quality Specialist, Electro Optical Systems Finland Oy (Turku)
Electro Optical Systems Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Tervetuloa EOS-tiimiin! Meillä pääset tutustumaan rajattomiin mahdollisuuksiin, joita EOS maailman johtavana teknologiatomittajana teolliseen 3D-tulostukseen tarjoaa. Yrityksellämme on toimintaa kaikissa maanosissa ja sen pääkonttori sijaitsee Münchenissä. Electro Optical Systems Finland Oy (EOS Finland) on osa EOS -konsernia. Turussa toimiva innokas ja teknologiaa rakastava tiimimme panostaa kestävään ja vastuulliseen kehitykseen 3D-tulostuksessa käytettävien metallipulvereiden ja prosessien valmistuksessa. Tuotteitamme käytetään maailmanlaajuisesti mm. ilmailu- ja lääketieteellisessä teollisuudessa. Palveluksessamme on tällä hetkellä 60 henkilöä. Toimintaamme ohjaavat ISO 9001 ja ISO 13485 laatujärjestelmät. Lisätietoa osoitteesta www.eos.info.

Haemme nyt Quality Specialistia osaksi Quality&Compliance tiimiämme!

Työssäsi osallistut monipuolisiin laadunhallintajärjestelmän ylläpito- ja kehitystehtäviin, kuten muutoksenhallintaan, asiakasvaatimusten hallintaan, auditointeihin sekä poikkeamien käsittelyyn. Vastaat myös henkilöstön koulutuksesta laadunhallintajärjestelmän vaatimusten osalta. Lisäksi osallistut prosessikuvausten sekä mittaristojen laadintaan ja käsittelet kerättyä dataa sujuvasti statistisia työkaluja käyttäen. Osallistut laadun edustajana tarpeen mukaan myös talon muihin kehityshankkeisiin ja projekteihin. Työssäsi teet jatkuvaa yhteistyötä organisaation eri tahojen kanssa.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, käytännön laajaa kokemusta laadunhallintatehtävistä, kokemusta auditoinneista, hyviä yhteistyötaitoja sekä sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme Lean Six Sigma osaamista, ymmärrystä lääkinnällisten laitteiden vaatimusympäristöstä ja tietämystä tilastollisissa analyyseissä käytettävistä menetelmistä. Myös kokemus sähköisistä toiminta-/toiminnanohjausjärjestelmistä (IMS, SAP tms.) katsotaan eduksi. Henkilönä toivomme sinulta kykyä sopeutua tiimityöskentelyyn sekä monikulttuuriseen työympäristöön. Arvostamme myös hyvähköä huumorintajua.

Tarjoamme monipuolisia ja itsenäisiä tehtäviä kansainvälisessä organisaatiossa sekä mahdollisuuksia vaikuttaa oman työn sisältöön ja sen kehittämiseen. Tarjoamme myös joustavan, huumorintajuisen ja motivoivan työympäristön ja - ilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä. Lisäksi yrityksemme tarjoaa useita henkilöstöetuja, kuten virike- ja lounasedun, sekä laajan terveysturvan.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkiselle 01.12.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Quality Specialist". Lisätietoa tehtävästä antaa Maiju Pokkinen p. 050 411 0375.