Quality Operator, Proto Factory
Valmet Automotive EV Power Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Esittely
 

Nopeus on aina ollut osa DNA:tamme, joten tiimimme jäsenenä pääset mukaan ohituskaistalle! Valmet Automotivella työskentelee maailmanlaajuisesti lähes 4500 työntekijää, joita yhdistää rajaton intohimo liikkuvuuteen ja innovaatioihin. Panostuksemme eDrive-tekniikkaan – yhdessä erinomaisen valmistusosaamisen kanssa – tekee meistä kokeneen ja visionäärisen kumppanin tuotekehityksen ja tuotannon alueella kasvavassa teollisuudessa.

 

Uusi sähköisen liikenteen liiketoimintalinjamme (EVBL) kehittää ja valmistaa akkujärjestelmiä 48 V:sta korkeajännitteisiin auto- ja teollisuussovelluksiin. Valmet Automotive:n palveluvalikoima kattaa kokonaisuuden sopimusvalmistuksesta akkujärjestelmien toimituksiin.


Tehtäväkuvaus ja edellytykset


Etsimme Uudenkaupungin proto- ja piensarja-akkutuotantoon laatuoperaattorin tehtäviin osaavia työntekijöitä. Tehtäviin kuuluu tarkastustyö tulevalle materiaalille ohjeistuksen mukaisesti ja tarvittaessa mittalaitteita käyttäen, mittatulosten raportointi sekä tuotannon laadunvalvonta.


Työ akkujen tuotannossa edellyttää aikaansaavaa, tarkkaa ja huolellista työotetta. Painotamme työskentelyssä työturvallisuutta ja laatua. Sähköturvallisuus- ja ensiapukurssin suorittaminen katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa koulutamme sinut näihin. 


Tarjoamme hakijalle

 

Viime vuosien historiallinen muutos niin autoteollisuudessa kuin Valmet Automotivessakin tarjoaa hakijoille mahdollisuuksia todella vaihteleviin, monipuolisiin ja mielenkiintoisiin uravalintoihin. Meillä kohtaavat maailman eturivin autonvalmistajan perinteet ja usko rajoittamattomiin mahdollisuuksiin, hyvän työelämän arvot sekä tunne uuden luomisesta. Kaikki toimipaikkamme jakavat yhteisen kulttuurin – niin Suomessa, Saksassa kuin Puolassa.


Lisätietoja


Joose Pohjanen
Production Manager, Proto Factory
joose.pohjanen[a]valmet-automotive.com


Katja Aaltonen
Area Supervisor, Proto Factory
katja.aaltonen[a]valmet-automotive.com

 

Lähetäthän hakemuksesi su 24.10. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, ja työt alkavat heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508855
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Valmet Automotive EV Power Recruiter
  • Puhelin: +358204848111
  • Sijainti: 23500 Uusikaupunki, Autotehtaankatu 14