Quality manager
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2021

Etsimme asiakkaallemme quality manageria kemian teollisuuden pariin Varkauteen!  

Työarjessasi vastaat oma-aloitteisesti asiakkaamme vaativista laatujärjestelmistä ja niiden kehittämisestävarmistaen järjestelmien tehokkaan käytön. Asiakasyrityksemme toimii maskiliiketoiminnan ja -valmistuksen parissa, mutta alan osaajana toivomme sinulta myös tuntemusta dental- ja biosidi -liiketoiminnasta. 

Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta ja näyttöä ISO 9000:n sekä ISO 13485:n mukaisten laatujärjestelmän kehittämisestä. Lisäksi eduksesi katsotaan ymmärrys voimaan tulevan MDR-asetuksen vaatimuksista. 

Tarjolla on monipuolinen ja hektinen työympäristö, jossa pääset vaikuttamaan tarkalla ja huolellisella työotteellasi. Olet toiminnan ihminen, joka on oman alansa moniosaaja ja innostuu uudesta. Työskentelet mielelläsi itsenäisesti, mutta sinulta löytyy myös tiimityöskentelyn taidot. 

Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakkaamme kirjoille kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. 

Tehtävän palkkaus on kemian toimihenkilöiden TES:n tai palkkatoiveesi mukainen.

Innostuitko tehtävästä? Kerro osaamisestasi ja lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä haastattelemme sopivia osaajia jo hakuaikana! 

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo.9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai 0400480613

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1445685
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Savo, Mikkeli, Pieksämäki, Pohjois-Savo, Kuopio, Leppävirta, Suonenjoki, Varkaus