(Poistunut julkaisusta)

Quality Engineer
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Joensuuhun laadunkehitykseen

QUALITY ENGINEER

Tarkoittaako ISO sinulle muutakin kuin kokoa? Onko järjestelmällisyys toinen nimesi? Entä ovatko laatutyökalut jokapäiväisiä apuvälineitäsi?

Tule Abloylle tekemään laadukkaampaa huomista!

Laatuinsinöörinämme tulet vastaamaan laajasti Abloyn laatuprosessien kehittämisestä yhdessä muun tiimin kanssa. Sinulla on raikas, strateginen ote laadunkehitykseen sekä pitkäjänteinen ote työn tekemiseen ja projektien läpiviemiseen. Pääset työskentelemään lukuisten sisäisten sidosryhmiemme kanssa osana kehitysorientoitunutta organisaatiotamme. Lisäksi johdat Takuukäsittelyosastomme toimintaa, missä pääset osaksi tunnettujen tuoteperheidemme laadun kehittämistä. Samalla työnkuvaasi vaihtelua tuovat esimiestyön vastuut.

Abloyn laadunkehitys on monipuolinen työkenttä, sillä meillä yhdistyvät perinteinen lukitusteollisuus sekä uuden ajan digitaalinen turvallisuus ja kulunvalvonta. Menestyäksesi tehtävässä sinulla on hyvä olla jotakin seuraavista ominaisuuksista:

  • Toimialatuntemusta
  • Tilastollisten menetelmien hallintataitoja
  • Ymmärrystä erilaisista tietojärjestelmistä sekä tietoturvasta
  • ISO 9001–standardin tuntemusta
  • Analyyttinen tapa ratkaista eteen tulevia asioita
  • Taitoa tehdä päätöksiä faktoihin perustuen

Me tarjoamme sinulle ison talon edut sekä varmistamme osaamisesi kouluttamalla ja kehittämällä sinua ja uraasi. Meillä sinua odottaa reipasotteinen mutta rento laadunkehitystiimi, sekä sadat muut uudet työkaverit.

Ihmisten kanssa viihtyvä ja innovatiivinen laadunkehitysinsinööri, tartu uusiin haasteisiin ja lähetä hakemuksesi meille! Haastattelussa voimme jutella tarkemmin sinusta sekä yrityksestämme ja avoinna olevasta tehtävästä.

Haethan 25.8.2019 mennessä. Soittele, esittäydy ja esitä hyviä kysymyksiä laatu- ja ympäristöpäällikkö Arto Koposelle, p. +358408689945.