(Poistunut julkaisusta)

Quality Engineer, Vantaa
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Etsimme teknologia-alan asiakasyrityksellemme laatuinsinööriä alustavasti määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen jatko on hyvinkin mahdollinen. Mikäli sinulta löytyy tekninen koulutus (insinööri/ DI) sähkön tai mekaniikan parista ja olet kiinnostunut laatuun liittyvistä järjestelmistä ja prosesseista, hae tehtävään heti!

Tehtävä tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä tekemään tiivistä yhteistyötä tuotannon ja toimittajien kanssa, joidenka kanssa pääset ratkomaan laatuun liittyviä ongelmia. Lisäksi myös asiakasrajapinta tulee tutuksi. Tuotat ohjeistoja ja dokumentaatiota, jonka lisäksi tutkit tuotteisiin liittyviä laadullisia kysymyksiä. Pyrit jatkuvasti kehittämään erilaisia järjestelmiä ja ohjeistoja laadun parantamiseksi.

Voit olla jo kokeneempi konkari tai äskettäin valmistunut insinööri, sillä työ tarjoaa sopivasti haasteita molemmille. Olet kiinnostunut tai jo hankkinut kokemusta laadun kehittämisestä, laatutyökaluista sekä juurianalyysista. Työssä menestymiselle hyvä englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen on ratkaisevaa, sillä tulet toimimaan kansainvälisessä ympäristössä. Katsomme eduksi osaamisen erilaisista toiminnanohjausjärjestelmistä sekä Lean-filosofiasta.

Mikäli haasteita tarjoava työ huipputeknologian parissa on sinun juttusi, hae tehtävään alla olevan linkin kautta. Lisätietoa tehtävästä antaa Baronan Karoliina Kröger (0505151857), mielellään tiistaisin 13-15.