Quality Engineer, Trelleborg
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Trelleborg on maailman johtava polymeeriteknologiaan pohjautuvien ratkaisujen toimittaja. Innovatiiviset ratkaisumme tiivistävät, vaimentavat ja suojaavat teollisuuden kriittisiä sovelluskohteita vaativissa ympäristöissä ja parantavat asiakkaidemme liiketoiminnan kannattavuutta kestävällä tavalla.
Trelleborg-konsernin kokonaisliikevaihto on 31 miljardia kruunua (3.23 miljardia euroa, 3.60 miljardia dollaria) ja toimimme yli 40 maassa.


Nyt etsimme sinua

 

Quality Engineer

 

Sinun tehtäväsi on varmistaa korkea laatu Trelleborgin Sastamalan tuotannossa. Monipuolisessa työnkuvassasi olet osaltasi vastaamassa asiakkaan kasvaviin laatuvaatimuksiin, olet mukana kaikissa prosesseissamme tuotteiden kehittämisestä asiakastyytyväisyyden varmistamiseen.
Olet tottunut työskentelemään sekä tarkkuutta että pitkäjänteisyyttä vaativissa tehtävissä. Hyvän sosiaalisen pelisilmän avulla olet tottunut edistämään asioita vaihtelevissa toimintaympäristöissä ja hymy pysyy huulillasi haastavimmissakin tilanteissa.

 

Arvostamme teknistä pohjakoulutusta yhdistettynä aiempaan kokemukseen laatuasioista teollisuusympäristössä, mutta kokemusvuosiakin enemmän arvostamme hyvää asennetta sekä halukkuutta oppia uutta. Sinulla on aidosti ratkaisukeskeinen asenne työntekoon ja innostusta jalkauttaa uusia asioita ja työskentelytapoja toimintaympäristöösi.

 

Katsomme eduksi, jos olet jo ehtinyt tutustumaan ISO9001:2015 ja IATF16949:2016 -standardeihin sekä Lean-laatutyökaluihin. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

 

Jos globaalissa toimintaympäristö työskentely, itsesi kehittäminen ja monipuolinen toimenkuva vaikuttavat sinusta mielenkiintoiselta, niin tämä voi olla sinun tuleva työpaikkasi.

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Adeccon Teemu Vuoriselta p. 0400 610041.

 

Lähetä hakemuksesi 26.5 mennessä osoitteessa https://www.adecco.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikat/.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268971
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kiikka