(Poistunut julkaisusta)

Quality Documentation Engineer Konecranesille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019
Hei insinööri, joka olet opintojesi loppuvaiheella tai vastavalmistunut - tässä olisi mielenkiintoinen tehtävä sinulle! Mikäli olet opinnoissasi suuntautunut esimerkiksi konetekniikkaan ja sinua kiinnostaa dokumentinhallinta ja laadunvarmistus, voit olla etsimämme henkilö. Tehtävässä pääset kehittymään dokumentaatioprojektin parissa. Lue lisää ilmoituksesta ja hae paikkaa mahdollisimman pian!
KUVAUS
Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä projektipäälliköiden, oston ja alihankkijoiden kanssa. Vastuullasi on huolehtia siitä, että tarvittavat laatudokumentit ovat koottuna ja varmistaa, että asiakasdokumentaatio on koottuna aikataulussa. Alussa tehtäväsi painottuu dokumentaation puolelle, mutta kehittyessäsi pääset mukaan dokumentaatioprosessin eteenpäin viemiseen.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään
* Osaavan tiimin tuen
* Kansainvälisen työympäristön


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Laatu- ja asiakasdokumenttien kerääminen
* Aktiivinen yhteistyö eri sidosryhmien kanssa
* Erilaiset laadun kehitysprojektit
* Tehtävien edetessä saat vastuullesi dokumentaation kehittämisprojektin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Teknisen alan opinnot loppuvaiheessa tai suoritettuina
* Kiinnostusta dokumentinhallintaan ja laaduntarkkailuun
* Erinomaiset tiimityöskentelytaidot ja rohkea persoona
* Hyvät Excel-, Word- ja Outlook-taidot
* Hyvät kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi


Eduksi katsotaan:
* Tekninen ymmärrys mekaniikasta
* Suunnittelukokemus tai ymmärrys tuoterakenteiden hallitsemisesta eri PLM ympäristöissä (esim. Teamcenter)
* SAP-osaaminen

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Hyvinkää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Konecranesin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta.