Quality Control-työntekijöitä KYC-projektiin pankkisektorille
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021
Etsimme nyt analyyttisia ja finanssialan kokemusta omaavia henkilöitä pankkisektorille asiakkaiden tuntemisen projektiin. Projektissa pääset syventämään osaamistasi asiakkaan tuntemisen prosesseista sekä kerryttämään kokemusta tärkeästä ja tarkkuutta vaativasta tehtävästä yhdessä Pohjoismaiden suurimmista pankeista. Mikäli olet työntekijänä tarkka ja tehokas, sinulla on ymmärrystä ja osaamista finanssialalta sekä kokemusta KYC-prosesseista, hae paikkaa! Työ alkaa mahdollisimman pian.
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet pankkisektorin asiakkaiden tunnistamisen prosessien parissa. Työssäsi varmistat sen, että asiakkaiden tunnistamiseen liittyvä dokumentointi on kunnossa ja että laadulliset vaatimukset täyttyvät. Vastaat KYC-tietojen tarkistamisesta ja laadunvalvonnasta sekä myös AML-asioista.

Projektityöntekijänä toivomme sinulta tarkkaa ja omatoimista työotetta sekä ymmärrystä KYC-prosesseista. Tässä tehtävässä pääset osaksi tärkeää projektia missä sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään erittäin mielenkiintoiseen toimintaympäristöön.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisessa ympäristössä
* Tärkeän tehtävän osana projektia
* Tilaisuuden päästä työskentelemään yhteen Pohjoismaiden suurimmista pankeista


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Asiakkaiden tunnistamiseen (KYC) liittyvät prosessit ja laadunvalvonta
* KYC:n liittyvä analysointi ja niihin liittyvät sisäiset toimenpiteet

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta finanssisektorilta sekä KYC-prosesseista ja yleisesti ymmärrystä asiakkaan tunnistamiseen liittyvistä asioista ja prosesseista. Työntekijältä arvostamme itsenäistä ja rohkeaa työskentelyotetta ja asennetta, sekä tehokkuutta ja oma-aloitteisuutta. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin ja työskentelet hyvin osana tiimiä. Hyvät tietotekniset taidot nähdään eduksi tehtävässä.

Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: Projekti, vuoden 2021 loppuun asti

Sijainti: Helsinki, työ tulee alkamaan etänä ja on mahdollista, että työ tapahtuu pitkälti etätyönä

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakkaamme puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakkaamme on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja johtavista toimijoista pankkisektorilla.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot