(Poistunut julkaisusta)

Quality Assurance Specialist
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2020

Sinun roolisi

Työskentelet osana ketterää SAFe-sovelluskehitystiimiä mobiili- ja verkkopalveluiden kehityksessä ja ylläpidossa. Tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa testaustoimenpiteitä, ohjata ja tukea muita testaukseen osallistuvia henkilöitä sekä automatisoida testejä Robot Frameworkilla. Testaustiimin jäsenenä toimit yhdessä muiden testausasiantuntijoiden kanssa osallistuen testauskäytäntöjen ja testiautomaation kehittämiseen.

Onnistumisen edellytykset

Odotamme sinulta vähintään vuoden kokemusta ohjelmistotestauksesta. Osaat myös automatisoida testisi ja hyödyntää niitä regressiotestauksessa. Sinulta löytyy aitoa kiinnostusta finanssialan palveluihin ja niiden kehittämiseen. Sinulla on ratkaisukeskeinen, aloitteellinen ja vastuullinen työote sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Työkaverisi toivovat, että olet positiivinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja.

Sinulle tarjoamme

  • tilaisuuden työskennellä vakavaraisessa, finanssialan johtavassa yrityksessä, joka valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuoden 2020 Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa 
  • positiivisen, motivoituneen ja ammattimaisen työyhteisön ja kaikkiaan yli satahenkisen BT-organisaation tuen
  • säännöllisen 37,5 tunnin viikkotyöajan joustoineen, etätyömahdollisuuksineen ja liukumineen
  • työtilat uusituissa tiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla
  • suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut sekä koulutusmahdollisuudet työtäsi ja kehittymistäsi tukemaan

 

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Hae tehtävään pian, mutta viimeistään 10.6.2020 täyttämällä hakulomake alla olevan painikkeen kautta. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä saat Antti Lehikoiselta, antti.lehikoinen@mandatumlife.fi tai 050 410 0280.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme some-kanavissamme sekä osoitteessa www.mandatumlife.fi. Tutustu myös tulevan kollegasi Ville Kukkosen uratarinaan alla.