(Poistunut julkaisusta)

Quality Assurance Specialist (Turku)
Electro Optical Systems Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

EOS on johtava teollisten 3D-printtauslaitteistojen valmistaja maailmassa. Yrityksellä on toimintaa kaikissa maanosissa ja sen pääkonttori sijaitsee Münchenissä. Electro Optical Systems Finland Oy (EOS Finland) on osa EOS -konsernia. EOS Finland kehittää ja valmistaa 3D-printtauksessa käytettäviä metallipulvereita. Tuotteitamme käytetään maailmanlaajuisesti mm. ilmailu- ja lääketieteellisessä teollisuudessa. EOS Finlandin palveluksessa on 65 henkilöä ja toimitilamme sijaitsevat Turussa. Toimintaamme ohjaavat ISO 9001 ja ISO 13485 laatujärjestelmät. Lisätietoa osoitteesta www.eos.info.

Haemme nyt Quality Assurance Specialistia vakituiseen työsuhteeseen osaksi Quality & Compliance -tiimiämme.

Työssäsi osallistut testauksen suunnitteluun ja hallintaan metallimateriaalien tuotekehitysprojekteissa sekä tuotannon laadunvarmistuksessa. Lisäksi koordinoit tuotantoonsiirtoprojekteja, sekä osallistut tuotedokumentaation luomiseen ja ylläpitoon. Osallistut myös poikkeamien, muutosten hallinnan sekä asiakasvalitusten käsittelyyn sekä vastaat datan käsittelystä sujuvasti statistisia työkaluja käyttäen. Lisäksi osallistut laadunhallintajärjestelmän kehittämiseen ja ylläpitämiseen.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä tai vastaavaa korkeakoulututkintoa (esim. metallurgia tai materiaalitiede), aikaisempaa kokemusta laadunhallintajärjestelmien parissa toimimisesta sekä kokemusta tilastollisissa analyyseissä käytettävistä menetelmistä. Toimenkuvassasi tarvitaan kykyä hallita isoja kokonaisuuksia, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi kyky ja halu asioiden läpiviemiseen ja toiminnan kehittämiseen ovat välttämättömiä ominaisuuksia tässä tehtävässä. Osaaminen lääkinnällisiin laitteisiin kohdistuvista vaatimuksista (QSR/FDA/MDD) katsotaan eduksi. Myös ilmailualan säädösten tunteminen sekä kokemus sähköisistä toiminta-/toiminnanohjausjärjestelmistä (IMS, SAP tms.) katsotaan eduksi. Henkilönä toivomme sinulta kykyä sopeutua tiimityöskentelyyn sekä monikulttuuriseen työympäristöön. Arvostamme myös hyvähköä huumorintajua.

Tarjoamme monipuolisia ja itsenäisiä tehtäviä kansainvälisessä organisaatiossa sekä mahdollisuuksia vaikuttaa oman työn sisältöön ja sen kehittämiseen. Tarjoamme myös joustavan, huumorintajuisen ja motivoivan työympäristön ja–ilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä. Lisäksi yrityksemme tarjoaa useita henkilöstöetuja, kuten virike- ja lounasedun, sekä laajan terveysturvan.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 25.8.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Quality Assurance Specialist". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.