Quality Assurance Specialist, Tietohallinto
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Oletko sinä kehittämishaluinen ja dynaaminen tekijä, jolla on aito halu viedä Fennia kohti tulevaisuutta? Etsimme nyt vakituiseen tehtävään laadunvarmistuksen asiantuntijaa, jonka intohimona on asioiden jatkuva parantaminen. 

Tehtävässäsi tulet toimimaan Fennian Tietohallinnon laadunvarmistustoiminnossa, jonka tehtävänä on ohjata ja tukea aktiivisesti liiketoimintateknologian kehitysprojekteja laadunvarmistamiseen liittyvissä asioissa. Laadunvarmistuksen tavoitteena on määritellä ja toteuttaa keinot, joiden avulla varmistetaan projektien tuotosten vaatimuksenmukaisuus. Oikea-aikaisilla laadunvarmistustoimenpiteillä varmistetaan virheiden löytyminen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja pyritään ehkäisemään virheiden synty. Laadunvarmistukseen olennaisena osana kuuluu testaus. Tulet olemaan aktiivisesti myös mukana kehittämässä vastuualueesi toimintaa.

Quality Assurance Specialistina osallistut laatuasiantuntijana liiketoimintateknologian kehittämisen osa-alueen projekteihin. Suunnittelet, koordinoit ja varmistat sovittujen laadunvarmistuksen käytäntöjen toteutumisen osana projektia sekä vastaat ja koordinoit testauspalveluiden liittämisen osaksi projektin laadunvarmistusta. Toimit läheisessä yhteistyössä projektipäälliköiden, liiketoiminnan edustajien ja toimittajien kanssa projektien lopputuotosten vaatimusten mukaisuuden varmistamiseksi. 

Hakijalta odotamme

Hyvän taustan tehtävään olet hankkinut esimerkiksi testauspalveluita tuottavan toimittajan, konsultin tai palveluita käyttävän asiakkaan roolissa vastaten tai koordinoiden testauksien toteutuksia osana IT-projekteja ja laadunvarmistusta.

Olet etsimmämme henkilö, mikäli sinulla on hyvää projektiosaamista ja käytännön kokemusta projektien vastuutehtävistä, käytännön kokemusta testausten koordinoinnista ja toteuttamisesta osana laadunvarmistamista sekä hyvä ymmärrys tämän päivän testausautomaatiosta, testauksen parhaista käytännöistä ja niiden hyödyntämisestä.

Tähän tehtävään haemme kokenutta osaaja, joten sinulla tulee olla vähintään kolme vuotta kokemusta vastuualueen tehtävistä sekä soveltuva korkeakoulutus.  Tehtävässä onnistuminen vaatii erinomaisia vuorovaikutustaitoja suomen ja englannin kielellä, hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja sekä määrätietoisuutta oman vastuualueesi edistämisen osalta. Eduksi katsomme tehtäväalueeseen liittyvät projektinhallinnan, testauksen ja laadunvarmistuksen sertfikaatit sekä kokemuksen vakuutusliiketoiminnasta. 

Meillä menestyy henkilö, jolla on paloa laajoihin ja rakenteellisiin uudistuksiin sekä aktiivinen tapa kommunikoida eri sidosryhmien kanssa. Etsimme joukkoomme muutosmatkan tekijöitä, jotka inspiroituvat uuden oppimisesta, kehittymisestä sekä uuden yrityskulttuurin ja työtapojen rakentamisesta.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennia tarjoaa monia työelämän mahdollisuuksia rohkeille edistäjille. Pääset aidosti vaikuttamaan vastuualueesi toiminnan kehittämiseen osana laajempaa Fennian tulevaisuuden hanketta ja sen myötä tapahtuvaa muutosta. Mahdollistamme sinulle jatkuvasti kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät. Tuemme onnistumistasi kattavalla perehdytyksellä. Toimipaikkasi on Pasilassa, ja arkeasi sujuvoittavat liukuva työaika sekä mahdollisuus etätyöhön.

Tehdessämme merkittävää muutosmatkaa myös työhyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeämpää kuin koskaan ennen. Fennialla saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten erinomaiset työterveysedut ja liikuntamahdollisuudet. Tavoitteenamme on, että jokainen fennialainen voi yhdistää työn ja vapaa-ajan iloa ja hyvinvointia maksimoivalla tavalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antavat CIO toimiston johtaja Petteri Aaltonen, jonka tavoitat parhaiten torstaina 25.2. klo 15-16 puhelimitse numerosta 040 0423661, ja Vakuuttaminen ja vahingot -palvelualustan johtaja Ritva Vapalahti, jonka tavoitat parhaiten tiistaina 2.3. klo 16-17 puhelimitse numerosta 050 5252488.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään 7.3.2021 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426377
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa