Quality Assurance Lead, Tietohallinto
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Oletko sinä kehittämishaluinen ja dynaaminen tekijä, jolla on aito halu viedä Fennia kohti tulevaisuutta? Etsimme nyt vakituiseen tehtävään Tietohallintoon laadunvarmistustoiminnon vetäjää Quality Assurance Lead -rooliin.

Tehtävässäsi tulet kehittämään ja käynnistämään Fennian Tietohallinnossa laadunvarmistustoimintoa, joka ohjaa ja tukee aktiivisesti liiketoimintateknologian kehitysprojekteja laadunvarmistamiseen liittyvissä asioissa. Laadunvarmistuksen tavoitteena on määritellä ja toteuttaa keinot, joiden avulla varmistetaan projektien tuotosten vaatimuksenmukaisuus. Oikea-aikaisilla laadunvarmistustoimenpiteillä varmistetaan virheiden löytyminen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja pyritään ehkäisemään virheiden synty aina projektin käynnistyksestä sen toteutukseen ja hyväksyntätestaukseen saakka. Laadunvarmistukseen olennaisena osana kuuluu testaus.

Tehtävässäsi tulet

 • vastaamaan laadun varmistuksesta ja sen kehittämisestä Tietohallinnossa
 • toimimaan keskeisessä roolissa liiketoimintateknologian kehittämisen osa-alueella laadunvarmistuksen näkökulmasta
 • omistamaan laadunvarmistuksen osalta kulloinkin voimassa olevat toimintamallit ja vastaamaan toimintamallien jalkauttamisesta osaksi kehittämisen toimintamallia
 • toimimaan Fennian palvelupäällikkönä ulkoistettujen testauspalveluiden osalta
 • aktiivisesti osallistumaan ja tukemaan projekteja laadunvarmistuksen osalta

Hakijalta odotamme

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta projektinhallinnan, IT-projektitoiminnan kehittämisen ja laadunvarmistuksen osa-aluilta, osaamista ja käytännön kokemusta perinteisten vesiputousprojektien sekä ketterän kehittämisen projektihallinnasta, hyvä ymmärrys tämän päivän testausautomaatiosta sekä testauksen parhaista käytännöistä ja niiden hyödyntämisestä osana laadunvarmistusta. 

Tähän tehtävään haemme kokenutta osaaja, joten sinulla tulee olla vähintään viiden vuoden kokemus vastuualueen tehtävistä sekä soveltuva korkeakoulutus. Tehtävässä onnistuminen vaatii erinomaisia vuorovaikutustaitoja suomen ja englannin kielellä sekä kykyä toimia itsenäisesti. Lisäksi edellytämme kokemusta muutosten jalkauttamisesta osaksi käytännön toimintaa. Katsomme eduksi tehtäväalueeseen liittyvät niin projektinhallinnan, testauksen ja laadunvarmistuksen sertfikaatit sekä kokemuksen esihenkilötyöstä. 

Meillä menestyy henkilö, jolla on paloa laajoihin ja rakenteellisiin uudistuksiin sekä aktiivinen tapa kommunikoida eri sidosryhmien kanssa. Etsimme joukkoomme muutosmatkan tekijöitä, jotka inspiroituvat uuden oppimisesta, kehittymisestä sekä uuden yrityskulttuurin ja työtapojen rakentamisesta.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennia tarjoaa monia työelämän mahdollisuuksia rohkeille edistäjille. Pääset aidosti vaikuttamaan vastuualueesi toiminnan kehittämiseen osana laajempaa Fennian tulevaisuuden hanketta ja sen myötä tapahtuvaa muutosta. Mahdollistamme sinulle jatkuvasti kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät. Tuemme onnistumistasi kattavalla perehdytyksellä. Toimipaikkasi on Pasilassa, ja arkeasi sujuvoittavat liukuva työaika sekä mahdollisuus etätyöhön.

Tehdessämme merkittävää muutosmatkaa myös työhyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeämpää kuin koskaan ennen. Fennialla saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten erinomaiset työterveysedut ja liikuntamahdollisuudet. Tavoitteenamme on, että jokainen fennialainen voi yhdistää työn ja vapaa-ajan iloa ja hyvinvointia maksimoivalla tavalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antavat vakuuttaminen ja vahingot palvelualustan johtaja Ritva Vapalahti, jonka tavoitat parhaiten tiistaina 23.2. klo 16-17 puhelimitse numerosta 050 5252488, ja CIO toimiston johtaja Petteri Aaltonen, jonka tavoitat parhaiten maanantaina 1.3. klo 16-17 puhelimitse numerosta 040 0423661.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään 7.3.2021 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1426327
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa