Quality Assistant

Lantmännen Unibake
Tietoa tehtävästä

Lantmännen Unibake on johtava kansainvälinen leipomoyhtiö, joka kuuluu Lantmännen-konserniin. Valmistamme laadukkaita leipomotuotteita sekä food service- että vähittäiskaupan asiakkaille, palvellen kuluttajia ympäri maailman. Tavoitteemme on tehdä leipä- ja leivonnaistuotteista asiakkaillemme kannattavaa liiketoimintaa maukkaiden ja laadukkaiden tuotteidemme sekä innovatiivisten ratkaisujemme avulla. Toimintatapamme ovat vastuullisia ja noudatamme ruokaturvallisuuden standardeja. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa, ja meillä on yli 30 leipomoa eri puolilla maailmaa. Tuotteitamme myydään yli 60 maassa. Tuotevalikoimamme koostuu niin kuluttajille kuin yritysasiakkaille suunnatuista tunnetuista tuotemerkeistä kuten Vaasan, Vaasan Kotiuunin, Schulstad Bakery Solutions, Schulstad Bonjour, Pastridor ja Hatting. Lantmännen Unibaken liikevaihto on 1,2 miljardia euroa ja työntekijöitä on yli 6 000 yli 20 maassa. Appetite for more? Lue lisää osoitteessa www.lantmannen-unibake.com

Are you Quality Assistant with an appetite for more?

Oletko tuoteturvallisuuden ja -laadun osaaja, joka haluaa vielä kaivaa rusinat pullasta? Haemme Joutsenon leipomoomme huolellista ja tarkkaa vuorotteluvapaan sijaista hoitamaan mm:

  • laatujärjestelmän ylläpitoa ja kehittämistä
  • päivittäisen tuotelaadun hallintaa
  • toimittajien ja raaka-aineiden laadun hallintaa
  • asiakas- ja kuluttajapalautteita
  • järjestelmä- ja asiakasauditointeja
  • tuotannon hygienia arviointeja niiden ja korjaavia toimenpiteitä
  • näytteenottosuunnitelmia

Kiinnostuksen ja kokemuksen perusteella myös muut tehtävät ovat mahdollisia. Työ on määräaikainen ajalla 06-12/2021.

Sinun hoksottimiasi kaivataan!

Hakijalla toivotaan olevan osaamista laatu -ja tuoteturvallisuusjärjestelmistä, sekä tehtävään soveltuva koulutus. Lisäksi erinomaiset Microsoft -ohjelmataidot (Excel, Word, PowerPoint, AX) katsotaan eduksi. Työssäsi kommunikoit myös englanniksi.

Olet oma-aloitteinen ja valmis ottamaan vastuuta työstäsi. Työssä vaaditaan itseohjautuvuutta, tarkkuutta sekä systemaattista ja analyyttista tapaa toimia. Luonteeltasi olet positiivinen tiimipelaaja.

Hakijan tulee olla sijaisuuden alkaessa TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Vuorotteluvapaansijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on:

  • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa yhdessä tai useammassa jaksossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
  • alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi tai
  • vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai yrittäjänä.

Tarjoamme Sinulle

Leivomme uraasi kuin parasta pullataikinaa kannustaen sinua kasvamaan ja haastamaan meitä, ja samalla myös itseäsi. Me olemme porukka, joka suhtautuu intohimoisesti leipomiseen ja kaikkeen mikä siihen liittyy. Tarjoamme sinulle paikan innostavassa ja kansainvälisessä tiimissä Joutsenossa, sekä mahdollisuuden tutustua herkullisiin leipomotuotteisiin. Meillä saat näyttää mihin pystyt, monipuolissa tehtävissä. Oletko yksi meistä?

Hakuohjeet

Hae tehtävään 20.4.2021 mennessä oheisen linkin tai Lantmännen Unibake Oy:n nettisivuilta (https://www.lantmannen-unibake... ) löytyvän työpaikkailmoituksen kautta.

Lisätietoja työtehtävästä antaa puhelimitse Quality Manager Marika Immonen: ti 6.4. klo 10:30-12:00, ke 7.4. klo 11:00-12:00 tai pe 9.4. klo 10:30-12:00. Puhelin: +358 (0) 44 579 5511

Lantmännen – Growing together from Field to Fork.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 20.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Piret Nilimaa

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta