(Poistunut julkaisusta)

Qualified Person
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Tehtävän kuvaus

Etsimme itsenäistä ja joustavaa henkilöä Qualified Personin tehtävään Orionin Salon tehtaalle. Työskentelet meidän laadunvarmistusosastolla ja vastuullasi on lääkevalmiste-erien myyntiin vapautus mukaan lukien poikkeamien käsittely. Lisäksi vastaat oman alueesi laadunvarmistustoiminnoista kuten muutosten käsittelystä, tuotearvioista ja dokumenttien hyväksymisestä sekä osallistut laatupalavereihin sekä toimintojen kehittämiseen.

Työsopimus solmitaan aluksi kahden vuoden määräaikaisena sopimuksena, ja työpaikkana on Salon tehtaan tablettipakkausprosessi. Sinulla on hyvä mahdollisuus saada työsopimukselle jatkoa ensimmäisen kahden vuoden jälkeen esimerkiksi Turun tai Espoon tehtaiden laatutoiminnoissa.

Yksikön kuvaus

Laadunvarmistusosaston tarkoituksena on toiminnan, tuotteiden ja materiaalien laadun varmistaminen kaikissa valmistus- ja laadunvalvontavaiheissa. Laadunvarmistus vastaa lääkevalmisteiden hyväksymisestä ja vapauttamisesta myyntiin. Osaston muita päätehtäviä ovat GMP:n toteutumisen varmistaminen, dokumenttien arviointi ja hyväksyminen sekä tuotearvioiden ja poikkeamien käsittely. Tuotannon laadunvarmistusosastolla työskentelee yhteensä n. 45 henkilöä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vaihtelevan työnkuvan, ja voimme luvata, ettei mikään työpäiväsi oli edellisen päivän toistoa, vaan saat monipuolisia arjen ongelmia ratkaistavaksi. Tarjoamme sinulle myös kattavan perehdytyksen tehtävään ja koko tiimin tuen tehtävässä onnistumiselle. Kehitämme joukolla toimintaamme ja kaikkia kannustetaan vaikuttamaan.

Edellytykset

Valittavalta henkilöltä edellytetään proviisorin tai muuta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä Qualified Personin pätevyyttä tai hyvää valmiutta sen saavuttamiseksi.

Kokemus lääketeollisuudesta, mieluiten lääkkeiden tuotannosta tai laadunvarmistus tai -valvonta tehtävistä on eduksi.

Tehtävän menetyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi

  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • GMP-perusteiden tuntemusta
  • hyvää englannin kielen taitoa
  • yhteistyökykyä ja joustavuutta

Heräsikö mielenkiintosi? Kerro meille itsestäsi lisää hakemuksen muodossa 24.6 mennessä.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.