(Poistunut julkaisusta)

QT /C++ -specialist, Picturall Oy, Kaustinen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021
Etsimme asiakkaallemme käyttöliittymän suunnitteluun QT/C++ -specialistia. Jos mielenkiintoiset työtehtävät uuden käyttöliittymän suunnittelun parissa kiinnostavat ja hallitset C++ ja QT:n kuin omat taskusi, voi tämä tehtävä olla sinua varten!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset alusta alkaen mukaan ammattimaisen videon toistoon liittyvään käyttöliittymäprojektiin. Projekti on alkamassa keväällä 2021 ja nyt etsinnässä on henkilö, jolla on kyky tuoda tiimiin QT-alustan erikoisosaaminen ja halu osallistua uusien käyttöliittymäominaisuuksien suunnitteluun ja toteutukseen merkittävänä osana tiimiä. Tehtävässä menestyminen vaatii työkokemuksen kautta kerrytettyä syväosaamista niin c++ kehityksestä kuin QT-alustasta.

Picturall Oy:n toimii osana Analog Way -konsernia ja tehtävään liittyy merkittävä yhteistyö koko kansainvälisen konsernin kanssa.

Tarjoamme


* Teknisesti mielenkiintoisen ongelmakentän ammattimaisen videon toistoon ja käsittelyyn liittyvien järjestelmien ja erityisesti käyttöliittymien parissa
* Tiimin, jossa viihdytään ja tehdään työtä intohimolla
* Joustavat työajat

TYÖNKUVA

* Käyttöliittymän arkkitehtuurin suunnittelu ja toteuttaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Syvä osaaminen C++
* Syvä osaaminen QT
* Työkokemuksen kautta kartutettu ymmärrys käyttöliittymäsuunnittelusta
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Katsomme eduksi, jos audiovisuaalinen ala on sinulle tuttua.

Etsimämme henkilö on


* oma-aloitteinen
* yhteistyökykyinen
* kehittämishaluinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Maalis-Huhtikuussa, sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen työ
* Sijainti: Kaustinen, Helsinki mahdollinen.
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Picturall Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Pääset tutustumaan yritykseen tästä