(Poistunut julkaisusta)

Qlikview-kehittäjä
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Asiakkaamme CGI etsii Qlikview-kehittäjää asiakkaalla työskentelevään analytiikkatiimiinsä.

Etsimme asiakkaallemme CGI:lle Qlikview-kehittäjää teleoperaattoriasiakkaan monipuolisiin ja vaativiin analytiikka- ja raportointitehtäviin. Olet osa seitsenhenkistä ketterää asiantuntijatiimiä, jossa on osaamista sekä ETL:n että Qlikview:n ja SSRS:n osalta. Tiimisi työn keskeinen tavoite on helpottaa asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen liittyvää päätöksentekoa.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta Qlikview-raportoinnista ja sen kehittämisestä, sekä näyttöjä uusien liiketoimintanäkökulmien tuottamisesta parempien raporttien avulla. Kokemus Microsoftin raportointityökaluista katsotaan eduksi. CGI on sitoutunut kehittämään osaamistasi ja tehtävänkuvan sisältö ja laajuus räätälöidäänkin kanssasi kokemuksesi ja odotustesi perusteella.

CGI tarjoaa vakaasti kasvavan, kansainvälisen ja jatkuvasti uusia mahdollisuuksia tarjoavan työympäristön, jossa asiakkaiden ja työntekijöiden odotusten täyttäminen ovat etusijalla. Osaamiseesi perustuvan kilpailukykyisen palkan lisäksi CGI tarjoaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua ja kehittää omaa osaamistasi. CGI:läisenä pääset toteuttamaan digitaalista transformaatiota toimialojensa johtavien asiakkaiden organisaatioissa.

Voit hakea tehtävää lähettämällä CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n Talent Acquisition -konsultti Janne Borro, 044 542 9644, janne.borro@barona.fi

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys.