(Poistunut julkaisusta)

QHSE-päällikkö
Recticel Insulation Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2019

Mäntsälän tuotantolaitos on uusi, alan viimeisimmällä teknologialla varustettu  tehdas, joka valmistaa korkealaatuisia polyuretaanieristelevyjä Skandinavian ja Baltian maiden tarpeisiin.  Tehdas kuuluu Recticel-konsernin Insulation-liiketoimintalinjaan ja omaa alemman tason Seveso-luokituksen. 

 

QHSE-päällikkönä vastaat tehtaan laatu-, terveys-, turvallisuus- ja ympäristöjärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä alan lainsäädännön, liiketoiminnan tarpeiden ja ja konsernin QHSE-strategian mukaisesti. Edistät parhaiden käytäntöjen luomista, käyttöönottoa ja kehittämistä vuosisuunnitelmassa ja budjetissa sovittujen mittareiden mukaisesti organisoimalla koulutusta ja  valmennusta sekä suunnittelemalla ja hallinnoimalla QHSE-prosesseja. Vastaat kokonaisvaltaisesti tehtaan laadunvalvontalaboratorion toiminnasta sekä huolehdit sisäisistä ja ulkoisista QHSE-auditoinneista. Edustat tehdasta konsernin kansainvälisissä QHSE-kokouksissa ja tilaisuuksissa.  Toimit myös tehtaan työsuojelupäällikkönä.

 

Tunnet ISO 9001, 14001 ja OHSAS 18001 -standardit  ja sinulla on kokemusta niiden implementoinnista liiketoimintaan. REACH-asetus saattaa olla sinulle tuttu, samoin kuin SPC-, lean- tai muut jatkuvan parantamisen menetelmät. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Arvostamme erityisesti kemikaalialan tuntemusta. Toivomme sinulla olevan soveltuva korkeakoulututkinto sekä vähintään 3 vuoden työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä.