(Poistunut julkaisusta)

QC-valvoja Porvoon Kilpilahteen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019
Innostaako sinua työskentely kansainvälisesti kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä? Etsimme uransa alkuvaiheessa olevaa QC-valvojaa Neste Engineering Solutions Oy:lle Kilpilahteen kemianteollisuuden ja öljynjalostuksen projekteihin. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa teollisuusprojekteissa osana kokenutta ja omistautunutta tiimiä. Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Neste Engineering Solutions Oy:llä.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset itse vastaamaan projektin QC-yhteistyön järjestämisestä, tarkastuksista ja toimenpiteiden valvonnasta viranomaisvaatimukset täyttäen ja asiakkaan edun huomioiden. QC-insinööri raportoi työmaapäällikölle ja/tai putkiston lopputarkastajille sekä tiedottaa muuta projektiorganisaatiota. Lisäksi QC-insinööri raportoi Construction QA/QC-päällikölle laatuun liittyvistä asioista projektissa.

Tehtäviisi kuuluu:


* Asiantuntijana ja valvojana toimiminen putkistojen ja teräsrakenteiden esivalmistukseen ja asennukseen liittyvissä asioissa.
* QA/QC -ohjeiden ja menetelmätapojen kehittäminen ja ylläpitäminen
* Urakoitsijoiden auditointeihin osallistuminen
* Oman henkilöstön, asiakkaiden ja urakoitsijoiden kouluttaminen
* Projektien laatuinsinöörinä toimiminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva teknillinen koulutus (AMK/DI)
* Työkokemusta suunnittelu-, projekti-, kunnossapito-, laadunvarmistus- tai NDT-tarkastajan tehtävistä
* Sujuva suomen ja hyvä englannin kielitaito


Eduksi katsomme hitsaajan taustan sekä työturvallisuus-, tulityö- sekä ensiapukoulutukset.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Kilpilahti, Porvoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Neste Engineering Solutions Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Neste Engineering Solutions Oy on vaativien teknologia-, suunnittelu- ja projektijohtopalveluiden ja ratkaisujen toimittaja laajalle joukolle öljy- ja kaasu-, kemianteollisuuden sekä biotekniikan alan yrityksiä. Työpaikan toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Kilpilahdessa, Porvoossa (noin puolen tunnin automatkan päässä Helsingistä). Tämä Pohjoismaissa suureksi kasvanut yritys pyrkiikin tulevaisuudessa laajentamaan toimintaansa globaaleilla markkinoilla ja tarvitsee alan tulevia huippuosaajia mukaan matkalle kohti menestystä.