(Poistunut julkaisusta)

QC Manager
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Tehtävän kuvaus

Etsimme Turun Materiaalilaboratorioon QC-päällikköä. Jos tunnet, että saat ihmiset onnistumaan työssään myös muutosten keskellä ja koet, että Lean-kehittäminen on lähellä sydäntäsi, tämä paikka on sinun!

Työssäsi johdat 25 henkilön tiimiä, jonka vastuualueena on raaka-aineiden ja pakkausmateriaalien loppukontrollianalytiikka. Johdat laboratorion päivittäistä operatiivista toimintaa ja varmistat, että analytiikka saadaan tehtyä aikataulussa, laadukkaasti ja GMP:n mukaisesti.

Keskeiset tehtäväsi ja vastuusi:
- johdat Materiaalilaboratorion toimintaa
- vastaat resursseista ja sujuvasta ja kustannustehokkaasta toiminnasta
- vastaat henkilöiden osaamisen kehittämisestä
- vastaat toiminnan laadusta ja GMP:n toteutumisesta
- vastaat oman alueesi laboratoriotoimintojen jatkuvasta parantamisesta ja kehittämisestä
- kehität yhteistyötä eri sidosryhmien välillä

 

Yksikön kuvaus

Kemiallinen laadunvalvonta vastaa valmisteiden, raaka-aineiden ja pakkausmateriaalien loppukontrollianalytiikasta sekä kaupallisesta säilyvyysseurannasta. Laboratorioissamme työskentelee noin 150 alan ammattilaista Espoossa, Turussa ja Salossa.

 

Tarjoamme

Tässä tehtävässä pääset aidosti vaikuttamaan, kehittämään ja kehittymään alan ammattilaisena. Tiimissä vierelläsi työskentelevät asiantuntevat ja tukea antavat kollegat sekä osaava materiaalitiimisi! Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä lääketeollisuuden kehittyvässä laboratorioympäristössä.

 

Edellytykset

Pidät vastuullisesta ja itsenäisestä työstä sekä tiimin johtamisesta ja toiminnan kehittämisestä Lean-hengessä. Esimiestyössäsi kannustat ja autat tiimiläisiäsi onnistumaan ja menestymään joka päivä.

Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
- näyttöä tuloksellisesta johtamisesta ja kokemusta esimiehenä toimimisesta
- erinomaisia sosiaalisia- ja vuorovaikutustaitoja
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
- kromatografisten analyysitekniikoiden sekä lean-toimintavan tuntemus katsotaan eduksi
- dynaamista otetta asioiden eteenpäin viemiseksi, ratkaisujen ja tulosten aikaansaamista sekä päämäärätietoista otetta toiminnan kehittämiseen.

 

Lisätietoja tehtävästä

Kaisu Muje-Pasanen, Director, Chemical Quality Control, puh. 050 966 3385

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.