(Poistunut julkaisusta)

QC Manager
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Fermionin Hangon tehtaan QC-päällikkönä johdat 12 henkilön tiimiä, jonka vastuualueena on analysoida ja hyväksyä Hangon tehtaan prosesseissa käytettävät ostettavat materiaalit sekä analysoida valmistuvat välituotteet sekä analysoida ja organisoida lääkeaineiden analytiikka. Tiimisi vastaa Hangon tehtaan säilyvyystutkimusten toteuttamisesta ja osallistuu menetelmien siirtoihin/validointeihin sekä validoi tehtaalla käytettävät pesuanalyysimenetelmät käyttöönsä. 

Johdat tehokkaasti laboratorion päivittäistä operatiivista toimintaa. Varmistat, että analytiikka saadaan tehtyä aikataulussa, laadukkaasti ja GMP:n mukaisesti.

Pidät vastuullisesta ja itsenäisestä työstä sekä tiimin johtamisesta ja toiminnan kehittämisestä Lean-hengessä. Esimiestyössäsi kannustat ja autat tiimiläisiäsi onnistumaan ja menestymään joka päivä.

Keskeiset tehtäväsi ja vastuusi:
- johdat laboratorion toimintaa
- vastaat sujuvasta ja kustannustehokkaasta toiminnasta
- vastaat henkilöiden osaamisen kehittämisestä
- vastaat toiminnan laadusta ja GMP:n toteutumisesta
- vastaat oman alueesi laboratoriotoimintojen jatkuvasta parantamisesta ja kehittämisestä
- kehität yhteistyötä eri sidosryhmien välillä

Yksikön kuvaus

Fermion Oy on Orionin tytäryhtiö, joka työllistää noin 340 henkilöä. Pääkonttorimme, tuotekehitysyksikkömme ja hallinnollisia osastoja sijaitsee Espoossa. Tuotannon tehtaat sijaitsevat Oulussa ja Hangossa. Fermion on laajasti verkostoitunut yhteistyökumppaneiden kanssa Euroopassa ja Aasiassa.

Hangon laboratorio on osa Fermionin laadunvalvontaorganisaatiota, joka toimii lääkkeaineiden valmistusta koskevien säädösten ja ohjeistuksen mukaisesti. Teemme vastuullista työtä potilasturvallisuuden varmistamiseksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä lääkeaineteollisuuden kehittyvässä laboratorioympäristössä, missä pääset vaikuttamaan, kehittämään ja kehittymään alan ammattilaisena. Tiimissä vierelläsi työskentelevät asiantuntevat ja tukea antavat kollegat sekä innostava ja osaava tiimisi!

Edellytykset

Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
- näyttöä tuloksellisesta johtamisesta ja vankka kokemus esimiehenä toimimisesta
- kykyä muutosten johtamiseen
- erinomaisia sosiaalisia- ja vuorovaikutustaitoja
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
- kromatografisten analyysitekniikoiden sekä lean-toimintavan tuntemus katsotaan eduksi
- dynaamista otetta asioiden eteenpäin viemiseksi, ratkaisujen ja tulosten aikaansaamista sekä päämäärätietoista otetta toiminnan kehittämiseen

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jouko Oikarinen puh. 050 9668480

Soittoajat: to 6.9. klo 9 - 10 ja pe 7.9. klo 13 – 14

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.